hren
 

OVOG ČETVRTKA U KAŠTEL STAROM
Odbojkaško prvenstvo stiglo je do kraja doigravanja. U finalu su se našle dvije momčadi koje godinama dominiraju domaćim prvenstvom. Sedmu godinu zaredom u finalu imamo priliku gledati kaštelansku i zagrebačku Mladost. Kaštelanima je ovo osmo finale od osnutka prvenstva 1992. godine, dok Zagrepčani nisu propustili niti jedno finale.

Prva utakmica igrat će se u Kaštelima, branitelj naslova otvorit će finale pred domaćom publikom. Zagrepčani već četiri godine gledaju u leđa Marincima, a sada žele to prekinuti. Start u finalu doigravanja mnogo znači i uvelike utječe na daljnji rasplet situacije, stoga će obje momčadi dati sve od sebe da se iz sutrašnje utakmice izvuče u prednosti. Pomlađeni Marinci odigrali su sjajno prvenstvo u kojem su doživjeli samo dva poraza. Oba poraza nanijela im je zagrebačka Mladost, pa čak i jedan u Kaštelima nakon pet i pol godina suše.

Obje momčadi sastale su se već jednom ove sezone u finalu. Bilo je to finale Kupa u prosincu prošle kalendarske godine, a bolji su bili Zagrepčani koji su preokrenuli vodstvo Kaštelana od 2:0 i tako podigli trofej. No, sutra počinje finale u kojima je sve otvoreno i moguće. Utakmica je po rasporedu u 19 sati, a suci utakmice su Milan Zamaklar i Bruno Muha.


KOMENTARI:

Stari Komentari (5)

 • (Gost_7840)

  Svaka cast igracima,trenerima i upravi svi u kastelima trebali bi se ugledati na ovaj sportski kolektiv.uz vjerne i prave navijace kanta po peti put dolazi u kastela"

  oko 3 godina prije
 • (Gost_7102)

  pošto su karte

  oko 3 godina prije
 • (Gost_6346)

  gratis

  oko 3 godina prije
 • (Gost_1152)

  Smradovima ulaz zabranjen

  oko 3 godina prije
 • (Gost_7840)

  Dajte malp pozitive,dodite i navijajte

  oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara