hren
 

U organizaciji Udruge za mali nogomet grada Kaštela, i ovog ljeta, petu godinu za redom, za sve zaljubljenike u mali balun organizirat će se tradicionalno natjecanje na male branke 'Divlja liga'. Nakon što smo zadnje četiri godine imali istog pobjednika, ekipu Klesara', ove godine se njihovim izostankom i ostalim ekipama pruža prilika za osvajanjem 'Divlje lige'.

Kao i proteklih pet godina u 'Divljoj ligi na male branke' igrat će 12 ekipa, a s prvim utakmicama započelo bi se u drugoj polovini mjeseca svibnja. Regularni dio lige trajao bi do početka Memorijalnog turnira 'Ivica Džolić – Đola' kada bi se, kao i prethodnih godina odigrala završnica. Sve utakmice igrat će se pod reflektorima, u večernjim terminima na otvorenom igralištu bivše osnovne škole 'Bijaći' u Kaštel Novom.

Propozicije natjecanja kao i prošle godine ostale su iste, nakon što sve ekipe odigraju prvi dio, šest prvoplasiranih ekipa igrati će play-off. Sve prijavljene ekipe za vrijeme prvog dijela natjecanja imaju pravo registrirati najviše do 12 igrača. Najboljim ekipama, kao i pojedincima te fair play ekipi dodijelit će se pehar i medalje.

Prijave kao i sve potrebne informacije vezano za 'Divlju ligu' možete dobiti kod tajnika Udruge na broj mobitela 091 907 98 10.


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara