hren
 

TURNIRI U AUSTRIJI I SLOVENIJI
Proteklog vikenda kaštelanski judaši, članovi JK Dalmacijacement te JK Kaštela, nastupali su na turniru u austrijskom Grazu, a predstavnici Cementaša borili su se i na tatamijima u albanskom Shoderu. Već poslovično uspješni, kući su se vratili s više medalja.

Na jakom turniru u Grazu, pod nazivom 18th Judo CREATIV Tournament 2016., sudjelovala su 524 judaša i judašice iz 93 kluba iz 14 zemalja. JK Dalmacijacement nastupio je sa 7 natjecatelja pod vodstvom trenera Josipa Barića i Katarine Barić, a jednak broj natjecatelja imao je na turniru i JK Kaštela, pod vodstvom trenera Boška Rozge.

Judaši Dalmacijacementa zauzeli su 8. mjesto u ukupnom poretku i osvojili tri zlatne i tri srebrne medalje.
Zlatne medalje osvojilili su Katarina Krišto, Roberto Raca i Antonia Kovač, srebrne Iva Krišto, Mislav Goić i Roko Listeš dok je Bruno Zebić zauzeo 7. mjesto.

JK Kaštela plasirali su se na 51. mjesto u ekipnom plasmanu, a njihovi judaši osvojili su jednu srebrnu i dvije brončane medalje.
Srebro je pripalo Petru Vujiću, a brončane medalje Nikoli i Ivana Zorotović. Nika Perišić i Mijo Jurić Pešić plasirali su se na peta mjesta, Petar Grabić na 9. mjesto, dok Ivan Rozga nije uspio ostvariti plasman.

Na turniru u Shoderu judaši Dalmacijacementa nastupili su sa šest judaša pod vodstvom trenera Špira Orošnjaka i Jure Vukadina te osvojili jednu zlatnu, jednu srebrenu i jednu brončanu medalju.
Zlatnu medalju osvojio je Igor Krivić, srebrnu Šime Bonacin, brončanu Luka Teklić, dok su Duje Rilov, Marin Šmuketa i Vanja Senjanin zauzeli peta mjesta.


KOMENTARI:

Stari Komentari (5)

 • gost 2384 (Gost_1645)

  bravo dico a sad svi skupa u subotu na sokolanu na judo turnir memorijal mario zebić koji se boduje za hrvatski super kup.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_2170)

  Bravo na izvrsnim rezultatima judašima Dalmacijacementa. Nižu uspjeh za uspjehom što na domaćim što na međunarodnim turnirima. Čestitam judašima ali i njihovim trenerima na stručnom i pedagoškom radu sa djecom. Ipak svatko ne može biti trener.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_8192)

  bravo judaši, svaka čast.

  oko 2 godina prije
 • đirlo (Gost_2163)

  boško je zaaaakon

  oko 2 godina prije
 • (Gost_7094)

  marija je zakon

  oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara