hren
 

KOLO PRIJE KRAJA
Pobjedom Mladeži HDZ-a nad Štafilićanima, kolo prije kraja regularnog dijela malonogometne lige grada Kaštela riješeno je pitanje svih šest sudionika doigravanja ovogodišnjeg prvenstva.

Sudar tih dviju ekipa donio je zanimljiv i neizvjestan nogomet, ekipe su bile izjednačene sve do 30. minute kada je Mladež HDZ-a pogocima Petrovića i Vidoševića,u dvije minute prelomila utakmicu te stvorila prednost koju Štafilićani nisu bili u stanju dostići.

Vodeći 'školjkaši' pobijedili su, ponajviše zahvaljujući Rožiću (4) i Pavičiću (2) u zanimljivoj utakmici, punoj atraktivnih poteza i pogodaka, mladu ekipu Marine Kaštela dok je Torcida Trial u utakmici s mnogo pogodaka i preokreta pobijedila još jednog od sudionika doigravanja Žrnovnicu, koju su na površini održavali njeni najbolji strijelci J.Bartulić (2) i Veža (5).

Igrači Sv. Bare imali su ovog vikenda dvostruki zadatak koji su obavili s polovičnim uspjehom. Naime u subotu su, na krilima raspoloženih Miloša (5) i Turkovića (5) u zaostaloj utakmici 13. kola uvjerljivo svladali ekipu MNKGO Marjan da bi sutradan naletjeli na tvrđeg i neugodnijeg protivnika, ekipu S.C.'Korner' kojoj se nakon nekoliko utakmica neigranja u sastav vratio 'dobri duh' njihove ekipe Stipoljev.

Dvije mlade ekipe zabilježile su u ovom kolu pobjede, s tri pogotka Matijevića ekipa F.K. Bonito slomila je otpor iskusne ekipe Dar-mara iz Solina tek u posljednjoj četvrtini utakmice, dok je najveće iznenađenje kola pobjeda mladića iz Marine, druga u ovom prvenstvu nad još jednim sudionikom doigravanja ekipom Mravince.

Šest momčadi koje su ostvarile plasman u play off su Školjke Katić, Žrnovnica, Torcida Trial, MNK Vinišće, MNK Mravince i Mladež HDZ-a.
U doigravanje se prenose samo bodovi osvojeni u međusobnim utakmicama šest prvoplasiranih ekipa.


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara