hren
 

Kaštelanin Toni Beara juniorski je prvak Hrvatske u pikadu! Na natjecanju u Sesvetama, koje se već sedam godina zaredom održava u tom gradu, sudjelovalo je oko 130 igrača iz svih dijelova Hrvatske, a mladi Beara potukao je svu juniorsku konkurenciju. U finalu se sastao sa još jednim kaštelaninom Matijom Šiškom koji je osvojio drugo mjesto.

Beara i Šiško, mladići iz Kaštel Lukšića, sastali su se već u 1. kolu turnira, a Beara je bio bolji s 2:1. Beara je potom bez problema stigao do finala, dok se Šiško probijao kroz repasaž. Kaštelani su se pokazali odlični u dvoboju protiv Martina Valečića iz Zagreba, koji se kao favorit za osvajanje naslova morao zadovoljiti trećim mjestom. U finalu je Beara s 2:0 pobjedio Šiška te tako pokazao da je naslov pripao u prave ruke.

Zanimljivo, Beara i Šiško bili su suigrači u odbojkaškom klubu Mladost Marina Kaštela, a Beara je prije tri godine bio proglašen najboljim liberom na državnom kadetskom prvenstvu u Rovinju. No, zbog neslaganja s trenerom, unatoč talentu, obojica su napustili odbojku i posvetili se drugim sportom – pikadom.

Vrijedi još spomenuti da na juniorskom natjecanju nije sudjelovao Josip Ljubas iz Kaštel Kambelovca koji se prije pet godina okrunio titulom svjetskog prvaka u pikadu U-15. Stoga je za očekivati da bi kaštelanski trojac Beara-Šiško-Ljubas mogao predvoditi juniorsku reprezentaciju u pohod na europsko odličje, možda čak i sjajnije od bronce koje je osvojeno prošle godine.


KOMENTARI:

Stari Komentari (16)

 • (Gost_8524)

  Čestitke na uspjehu u pikadu, ali je pao u sjenu zbog odbojkaške priče i tim neslaganjem sa trenerom...može li se u pikadu neslagat s trenerom?

  oko 4 godina prije
 • (Gost_1087)

  Ja dobro poznajem tog trenera i mogu sa sigurnoscu reci da su vjerovatno imali opravdan razlog odlaska iz kluba , jer nisu prva dvojica , radi tog trenera otislo je 6-7 talentiranih djecaka

  oko 4 godina prije
 • (Gost_6118)

  Tko je taj trener?

  oko 4 godina prije
 • (Gost_4242)

  Ivan Andromak zvani Budo

  oko 4 godina prije
 • (Gost_8477)

  BRAVO momci čestitke...

  oko 4 godina prije
 • (Gost_3366)

  Svaka čast momci..Čestitke obojici

  oko 4 godina prije
 • (Gost_3366)

  Bravo momci čestitka!!
  Štete šta nije bio i Ljubas da sve osvojite,puno sriće za svu trojicu na evropskom!!

  oko 4 godina prije
 • (Gost_6085)

  Momci čestitka, ali budite zafalni Andromaku šta vas je potira u pikado, jer u odbojci bi teško vi i oti ranije odbačeni išta napravili

  oko 4 godina prije
 • (Gost_636)

  oba nisu mogli ni puntinu iskriviti u odbojci , bolje da su se prebacili na ovaj jako zahtjevan sport. :p:p:p

  oko 4 godina prije
 • (Gost_6103)

  BRAVO TONI

  oko 4 godina prije
 • (Gost_7193)

  Kako vas nije sram pisat protiv Tonija i Matije! To su odlična dva momka, koji su bili super odbojkasi. Njih dva i još 10-ak dobrih momcica trener je maka, jer su znali više od njega. Kad san vidija koji dar za pikado imaju, skuzija san da su rođeni lideri, a s tim se utegim pojedini treneri ne mogu nosit.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_7914)

  Tako to ide... Ako ista kazes sta mislis gotov si,mos se pozdravit sa prvon ekipom,ako koristis glavu i ako imas svoje misljenje. I osoba bez zavrsene skole nemoze se zvati trener isto kao sta osoba koja radi kao vodoinstalater a nema skolu za to ae ne moze zvat tako.... Al u nasoj drzavi mozes sve.Bitno da se gura neciju dicu ciji je otac nesto u klubu da bi takvi izgubili zelju za bavljenjem odbojkom nakon srednje,il se ulaze u nekoga jer je "talent" a nezna srocit dvi recenice i boli ga neka stvar za treninge i klub;)

  oko 4 godina prije
 • Upuceni (Gost_3217)

  Odbojka je jako zahtjevan sport. Sko ti je Bare trener:)

  oko 4 godina prije
 • (Gost_1145)

  Čime se neki ljudi zamaraju,ovi cinični komentari su vjerovatno od elite iz kluba.Uostalom dica nisu ništa loše rekla o klubu,čak su ih mukte reklamirali.A sport kakav je da je svaki je bolji nego ulica,uglavnom ČESTITKE MOMCIMA!

  oko 4 godina prije
 • (Gost_1763)

  Obzirom na provedeno vrijeme u kafiću spojili su ta dva sportaša ugodno s korisnim igrajući pikado.... Na ponos svojih roditelja....

  oko 4 godina prije
 • (Gost_9210)

  Odgovara: # 391402

  Kako sad takva izjava kad u clanku pise da je jedan od njih bio najbolji libero?!??? Sta zakljucit iz ovakvog komentara?? Nekad komentar vise govori o onom tko ga pise nego sta pise,pozz!

  oko 4 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij