hren
 

Ljubitelji timskih sportova ovoga vikenda mogu na kaštelanskim parketima pratiti samo košarku. Ribola Kaštela dočekuje Zabok hvatajući posljednji vlak za ostanak u ligi. Marinci i Marinke u gostima love prolaz dalje u doigravanju, dok judaši nastupaju u Splitu. Rukometaši su na pauzi tijekom reprezentativne stanke.

KOŠARKA
Ribola Kaštela – Zabok
Subota, 9. travnja 2016. u 19 sati, dvorana na Sokolani u Kaštel Sućurcu
Borba za ostanak Ribole u prvoj ligi započinje s utakmicom protiv Zaboka. Unatoč nezapamćeno lošom sezonom, Ribola još ima teoretske šanse ostati u ligi. Sve tri pobjede koje su ostvarili prenose se, ali s obzirom na trenutnu formu i igru malo tko se nada obratu. Na Sokolanu u subotu stiže Zabok, momčad koja je upisala šest pobjeda u posljednjih sedam susreta. U dvobojima protiv Ribole bez problema su dominirali, ostvarivši tako šest pobjeda u šest dosadašnjih utakmica. Je li se išta u međuvremenu promijenilo i može li Ribola ipak stati na noge saznat ćemo u subotu s početkom u 19 sati.

ODBOJKA (M)
Karlovac – Mladost Marina Kaštela
Subota, 9. travnja 2016. u 19 sati, dvorana OŠ Dubovac u Karlovcu
Ostvarivši lakih 3:0 u prvoj utakmici Marinci su došli nadomak polufinala doigravanja. I to je bilo očekivano. Karlovac jednostavno nije momčad koja može parirati četverostrukim prvacima te se isti scenarij iz prve utakmice očekuje i u subotnjem uzvratu. Ovo je također i prigoda da trener Rančić dadne prigodu onima koji se nisu naigrali tijekom sezone. Utakmicu sude Iskra Zidanić i Tin Vedriš.

ODBOJKA (Ž)
Poreč – Marina Kaštela
Nedjelja, 10. travnja 2016. u 20 sati, SRC Veli Jože u Poreču
Marina Kaštela u uzvratnoj utakmici polufinala doigravanja love tri seta zaostatka. Porečanke su u prvoj utakmici deklasirale Kaštelanke s 3:0 i tako jednom nogom ušli u finale. No, priča još nije završena i Marinke imaju posljednju šansu za finale. Porečanke su dosta neugodna momčad, ali za Marinke u nedjelju nema više oprosta. Utakmicu sude Milan Rajković i Dalibor Tota.

JUDO
I ovoga vikenda judaši JK Kaštela u lovu su na nova odličja. U subotu nastupaju na Tradicionalnom Uskršnjem turniru u Splitu. Turnir se održava u velikoj dvorani na Poljudu, a pravo nastupa imaju judaši do šesnaest godina.


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara