hren
 

TEŽAK PORAZ KAŠTELANKI
U srijedu su odigrane prve polufinalne utakmice doigravanja za prvaka za seniorke. Zagrebačka Mladost je s očekivanih 3:0 bila bolja od Vukovara, dok je istim rezultatom Marina Kaštela poražena od Poreča. Uzvrati su za vikend.

Marina Kaštela – Poreč 0:3
(21:25, 16:25, 18:15)
Kaštel Stari, Gradska dvorana
Suci: Bojan Brlas, Domagoj Niessner

U prvoj polufinalnoj utakmici odbojkašice Marine Kaštela doživjele su težak poraz. Na domaćem parketu svladale su ih odbojkašice Poreča s glatkih 3:0 i tako napravile veliki korak prema finalu i obrani naslova. Marinke su u ovoj utakmici konkurirale samo u prvom setu kojeg su izgubili s četiri poena razlike. Preostala dva protekla su u dominaciji gošći koje nisu oklijevale svladati Marinu Kaštela po treći put zaredom. Tako je u nešto više od sat vremena igre Poreč poveo s 1:0 pred uzvrat u nedjelju. Marinke za prolaz treba ista pobjeda te dodatni zlatni set.

Polufinale:
HAOK Mladost – Vukovar 3:0
Marina Kaštela – Poreš 0:3


KOMENTARI:

Stari Komentari (10)

 • (Gost_8104)

  U slucaju da Marina pobijedi, igra se 3. utakmica u Kastelima, a ne zlatni set...

  oko 3 godina prije
 • (Gost_4611)

  Nije ni čudno sto admin ne zna pravila kad nikad nije i dvorani i ovakve gafove ponavlja više puta. Sjedi jedan i dođi u osmi mjesec kad se bolje spremiš. Sto reci nakon poraza od 0:3 nego da je ekipa Porečavbolja i svim segmentima odbojkaške igre kso i na poziciji trenera što nije zanemarivo

  oko 3 godina prije
 • (Gost_8113)

  dodatni "zlatni set" u play-offu? ti pojma nemas! javi se treneru marine da te pouci jer je on rekao da u hr nema pravih trenera a on gubi od svakoga ko svrati u kastela. triba ga .pod hitno poslati tamo odakle je i dosao

  oko 3 godina prije
 • (Gost_3185)

  Steta sta "trener" nije organizira utakmicu, zajedno sa savezom, tako da Porec ne moze stici na nju ka u 1.kolu. Sigurno bi dobia 3-0.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_8113)

  zar je onakav trener jos na klupi marine? za ovakvu blamazu i veliki murinjo bi dobija nogu u guzicu. pa nase cure ka da nisu bile na ovoj utakmici. svi koji ih znamo pitamo se: ZASTO ?

  oko 3 godina prije
 • (Gost_9180)

  Zato:D

  oko 3 godina prije
 • (Gost_8112)

  Siguran sam u prolaz Marine Kaštela, jer će nas u uzvratu Porec na čelu sa trenerom Mikijem debelo podcijeniti, a to ćemo iskoristiti!

  oko 3 godina prije
 • (Gost_1949)

  Ajde muci neznalico

  oko 3 godina prije
 • (Gost_6118)

  Još jedna promašena sezona za veliku i neponovljivu Marinu Kaštela! Opet su ispali u polufinalu unatoč najavama o višestrukim naslovima, a kad se zbroje promašaji na svim razinama i dobnim kategorijama vidi se da je to kula od karata! E moj kapetane, nije ti odbojka jedrenje i jednokratno jidro za Mrduju od par milijuni...

  oko 3 godina prije
 • (Gost_7216)

  Ode, propade...

  oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara