hren
 

Malo po malo, regularni dio prvenstva malonogometne lige grada Kaštela dolazi svome kraju. Preostalo je da se odigraju još tri kola nakon čega će natjecanje nastaviti šest prvoplasiranih ekipa koje u doigravanju očekuje još pet dodatnih kola u Ligi za prvaka. Treba napomenuti da ekipe u doigravanje prenose samo bodove iz međusobnih utakmica.

Niti nakon ovog kola situacija oko pozicija za doigravanje nije puno jasnija. Osim 'školjkaša' za koje možemo smatrati da su osigurali plasman u doigravanje, najvjerojatnije s prve pozicije, borba za ostalih pet mjesta još je otvorena.

U malo boljoj situaciji pred doigravanje su Žrnovnica, Torcida Trial, Mravince i Vinišće dok je još uvijek otvorena borba za posljednje 6. mjesto koje vodi u play-off za koje se još uvijek bori nekoliko ekipa: Mladež Hdz-a, Kaštel Štafilić-Autoservis 'Gliba' i F.K.'Bonito. 7


Školjke Katić

Važne pobjede u ovom kolu ostvarili su Torcida Trial koja je dobila Mravince, svoga izravnog suparnika za doigravanje, Mladež HDZ-a koja je pobijedila S.C.'Korner' i Štafilićani koji su bili bolji od Solinjana iz ekipe Dar-mar.

Pobjedom nad Marinom Kaštela ekipa Žrnovnice ostala je i dalje najbliži pratitelj vodećim 'školjkašima' dok su igrači Zračne Luke lako izašli na kraj s momcima iz ekipe MNKGO Marjan koji već 4-5 kola igraju bez svojeg najboljeg i najefikasnijeg igrača Ivana Tomića.

S dva nova pogotka Jure Bartulić iz Žrnovnice sam je na vrhu liste strijelaca pred Tonijem Matijevićem iz ekipe F.K.'Bonito.
25 pogodaka....JURE BARTULIĆ.............ŽRNOVNICA
23 pogodka...... TONI MATIJEVIĆ.............F.K.‘BONITO’ 
21 pogodak...... ANTE PAVIĆ..................MNK VINIŠĆE
19 pogodaka.....IVAN ČEKO...................ŠKOLJKE ‘KATIĆ’
19 pogodaka.....LEO PERIĆ...................MNK VINIŠĆE


KOMENTARI:

Stari Komentari (3)

 • (Gost_6957)

  I za najboljeg strijelca treba računati samo igrače iz klubova koji se plasiaju u doigravanje za prvaka i iz međusobnih susreta.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_2148)

  Malo po malo....početak članka uvik isti......godinama več

  oko 3 godina prije
 • (Gost_7479)

  Malo po malo, godinama vec kasnimo po par kola sa objavama rezultata i tablice, a strijelce vise i ne pisemo... iako bi vecina onih koji jos uvik igraju tu ligu sigurno volila vidit ko je da gol na utakmici...i tako... ima toga jos...:(

  oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara