hren
 

BATINIĆ S TITULOM VICEPRVAKA
Atletska dvorana Kantrida u Rijeci proteklog vikenda ugostila je judaše iz 33 hrvatska kluba, koji su se natjecali za što bolji rezultat na prvenstvu Hrvatske za seniore i seniorke, a među njima bili su i judaši JK Kaštela i JK Dalmacijacement.

Od kaštelanskih judaša najbolji rezultat ostvario je Ante Vladimir Batinić, član JK Kaštela, osvojivši drugo mjesto u kategoriji poviše 100 kg.

Judaši su u Kaštela donijeli 5 brončanih medalja, a među njima i najbolji kaštelanski sportaši u prošloj godini, Mislav Ljubenov iz JK Dalmacijacement te Lucija Brešković iz JK Kaštela. Ljubenkov je do bronce došao u kategoriji do 81 kg, dok je Brešković treća bila u kategoriji do 78 kg.
Brončana odličja pripala su i Marinu Vujiću iz JK Dalmacijacement i to u kategoriji do 90 kg te Martini Žarković iz JK Kaštela u kategoriji do 52 kg i njenoj klupskoj kolegici Miji Mihovilović u kategoriji do 70 kg.

Nina Jurić iz JK Kaštela osvojila je peto mjesto, kao i Cementaš Darko Orošnjak. Špiro Orošnjak, također iz sućuračkog kluba, osvojio je sedmo mjesto, dok su se njegove klupske kolege Marin Jerkunica i Denis Orošnjak, kao i Tomislav Blažević iz JK Kaštela na kraju natjecanja plasirali na deveta mjesta u svojim kategorijama.


KOMENTARI:

Stari Komentari (2)

  • gost 8996 (Gost_4471)

    cestitam mislavu i vujiću na medaljama,

    oko 3 godina prije
  • (Gost_4573)

    čestitke svima

    oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara