hren
 

OPET S VIŠE MEDALJA
Kaštelanski judaši proteklog vikenda sudjelovali su na međunarodnom turniru u Samoboru, Na turniru se natjecalo 503 natjecatelja iz 52 kluba, a Kaštelani su osvojili ukupno 18 medalja.

Ekipa JK Dalmacijacement ovom je prilikom bila nešto brojnija i uspješnija od susjeda iz Rudina, te su osvojili tri zlatna, četiri srebrna i šest brončanih odličja.
Zlatnu medalju zaslužili su Katarina Krišto u konkurenciji mlađih kadeta te Roko Listeš i Iva Krišto u konkurenciji do 12 godina.
Katarina Krišto osvojila je i srebrnu medalju među kadetima, a Roberto Raca među mlađim kadetima. Osvajači srebrnih medalja za DC bili su i Roko Ćorluka među limačima te Željko Barišić u konkurenciji do 12 godina.
Roko Stričević u konkurenciji limača, Šime Bonacin i Martina Raca među judašima do 14 godina, te Antonio Škaro, Mislav Goić i Tina Ljubić u konkurenciji do 12 godina, osvajači su brončanih medalja.
Vanessa Zečević na turniru je osvojila peto, a Duje ban sedmo mjesto.

Za ekipu JK Kaštela zlazne medalje ovaj put osvojili su Nikola Zorotović, Petar Vujić i Nika Perišić, svi troje u konkurenciji mlađih kadeta.
S brončanim medaljama oko vrata kući su se vratili članovi JK Kaštela Josip Škokić i Ivana Zorotović, također u konkuenciji mlađih kadeta.
Petar Vujić nastupio je i u konkurenciji kadeta, gdje je osvojio peto mjesto, dok je Grgo Penić u svojoj kategoriji, među mlađim kadetima, natjecanje završio na sedmom mjestu.


KOMENTARI:

Stari Komentari (2)

  • gost 3791 (Gost_2206)

    cestitan dico.

    oko 3 godina prije
  • (Gost_4157)

    Bravo DC

    oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara