hren
 

ZAVRŠNICA U OPATIJI
Učenici kaštelanske škole „Prof. Filipa Lukasa“ iz Kaštel Starog pobjednici su Završnice državnog prvenstva školskih sportskih društava 2016. u judu, koja se održala u Opatiji te su se tako okrunili titulom najboljih judaša osnovaca u Hrvatskoj.

Na ovom natjecanju nastupilo je više od stotinu judaša i judašica iz 16 škola, čije su ekipe bile najbolje na županijskim i poluzavršnim natjecanjima.
U borbama, koje su trajale nešto više od četiri sata, najviše spretnosti i spremnosti pokazale su ekipe iz Kaštel Starog u muškoj i ekipa škole “Bogumila Tonija” iz Samobora u ženskoj konkurenciji.

Za ekipu iz Kaštel Starog, pod nazivom Grdelini, na Završnici su nastupali mladi judaši, koji redovno treniraju u JK Kaštela, Petar Vujić, Roko Jaman, Mijo Jurić – Pešić. Luka Milin, Ivan Rozga, Roko Škomrlj, Antonio Jurić – Pešić, Luka Zorotović, Nikola Zorotović, Slavko Škopljanac, Bruno Rozga, Marko Vujić i Stjepan Botić. Ekipu je vodila Marija Žižić, uz podršku trenera Boška Rozge.


KOMENTARI:

Stari Komentari (4)

 • (Gost_7151)

  Svaka čast momci. Čestitke nastavnici Mariji Žižić i treneru Bošku koji je od ovih momaka stvorio prave male "gladijatore".

  oko 3 godina prije
 • (Gost_7438)

  Ovako se dica izvode na pravi put. Bravo momci i bravo treneru.

  oko 3 godina prije
 • đirlo (Gost_2163)

  boško je zaaakon!!!

  oko 3 godina prije
 • (Gost_8252)

  Ne izostaju rezultati kada se radi sa djecom kako treba!

  oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara