hren
 

TURNIRI DO 16 I DO 12 GODINA
Tijekom siječnja i veljače mladi kaštelanski tenisači iz TK Resnik i TK Kaštela nastupili su na nekoliko turnira u Splitu, Ogulinu, Zadru i Solinu te ostvarili vrlodobre rezultate.

Dvojica tenisača TK Resnik, Božo Barun i Luka Anton Škojo nastupali su na memorijalu Lukasa Birčića u Splitu te na Dvoranskom otvorenom prvenstvu TK Dalmacija u Zadru za tenisače do 16 godina.

Na turniru u Splitu, Božo Barun stigao je do finala gdje je od njega bolji bio Lovre Erceg iz Splita. Erceg je  na ovom turniru bio koban za Kaštelane jer je u polufinalu  iz daljnjeg natjecanja izbacio Luku Antona Škoju.
Ova dvojica tenisača na turniru u Zadru ostvarila su tek nešto slabiji rezultat, pa je tako, nakon nekoliko pobjeda Božo Barun završio nastup u polufinalu, a Luka Anton Škojo u četvrtfinalu turnira.
Božo Barun nastupio je i na Dvoranskom otvorenom prvenstvu Ogulina, gdje je u paru s Kristijanom Belojelićem iz Solina osvojio drugo mjesto, dok je u pojedinačnoj konkurenciji igru završio u četvrtfinalu.

Mladi tenisači do 12 godina, članovi TK Kaštela, nastupali su na Dvoranskom otvorenom prvenstvu Splita i Solina.
U Solinu je Elizabet Buzov igrala četvrtfinale, a Marija Kraljević 2. kolo, dok su Mariana Buzov i Anton Kraljević nastupe završili u 1. kolu.
Na Dvoranskom prvenstvu u Solinu, Leonarda Tokić igrala je 2. kolo turnira.


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara