hren
 

ČESTITKE ZLATNOM IZ ŠPANJOLSKE
Nakon što je prije desetak dana, na Europskom kupu za kadete u španjolskoj Fuengiroli, osvojio zlatno odličje, mladog judaša Domagoja Bratinčevića, danas je ugostio kaštelanski gradonačelnik Ivan Udovičić sa suradnicima.

Domagoj Bratinčević član je judo kluba Dalmacijacement, a zlatnu medalju na Europskom kupu, gdje je nastupao pod državnom zastavom, osvojio je u kategoriji do 90 kg.

- Do Španjolske smo putovali 30 sati, bili pomalo umorni, ali tamo su se sve karte posložile i eto, završio sam sa zlatom oko vrata. Odličan je osjećaj kad stojiš na vrhu pobjedničkog postolja i svira državna himna. Ovaj uspjeh podstrek mi je za dalje, za što više treninga i rada – kratko je kazao 16-godišnji judaš.

Gradonačelnik Ivan Udovičić, koji je osim Domagoja ugostio i njegove klupske kolege, Lovru Barišića. Marina Jerkunicu, Bruna Zebića, Petru Kovač, Anu Ljubić i Katarinu Krišto, nositelje brojnih odličja s različitih natjecanja, svima je uputio čestitke i obećao daljnju podršku Grada Kaštela.

 - Svaki uspjeh naših sportaša uspjeh je samog grada. Grad ulaže u sport u skladu s mogućnostima, ali trudimo se osigurati i mjesta za treninge i natjecanja, pomoći sportašima. Lijepo je vidjeti da se velik broj djece i mladih bavi sportom, a samim tim nisu na ulici – poručio je gradonačelnik.

O mladim ljudima koji u njihovom klubu treniraju judo, njihovim uspjesima na tatamiju, ali i u školi i svakodnevnom životu, govorili su ovom prilikom, treneri Zoran Blažević i Josip Barić, a čestitke Domagoju i ostalima uputili su i dogradonačelnik Mili Novak te pročelnica Sandra Zokić.

Gradonačelnik Udovičić izrazio je nadu da će se među ovom generacijom judaša naći i poneki budući olimpijac, na što je zlatni Domagoj komentirao: zašto ne?!

Novim odličjima članovi judo kluba Kaštela nadaju se već narednog vikenda na državnom prvenstvu za seniore u Zagrebu.


KOMENTARI:

Stari Komentari (18)

 • (Gost_9321)

  Bravo mlade Judašice i mladi Judaši. Nemojte pomišat Judo sa Judom i prodat se za Judine škude!

  oko 3 godina prije
 • (Gost_2844)

  momak i drugi..bravo..ali makni se ca od svih vrsti..prijema na balkanski nacin..kod ovi ili oni..jer..vi ucite..kako pasti i kako se digniti..jer cili zivot..su padovi i dizanja..dok ..ovi jebivjetri..neznaju ni jedno ni drugo..aha..reci..da imas fibru i nemos doc..;)

  oko 3 godina prije
 • gost 9322 (Gost_3268)

  a meni je drago da ih je primija nas gradonacelnik-znaci da cjeni sportaše dobre koje nastupaju i za nas grad.bravo vane.cestitan dici

  oko 3 godina prije
 • (Gost_7243)

  Pitan se zašto nije primija nekoga od ovih?
  Veslački klub Kaštela
  Odbojkaški klub Marina Kaštela
  Jedriličarski klub Marina Kaštela
  Ženski rukometni klub Marina Kaštela
  Klub ritmičke gimnastike Marina Kaštela

  oko 3 godina prije
 • gost 9322 (Gost_3268)

  je li vi shvacate da ova dica predstavljaju svoj klub,zatim svoj grad isvoju drzavu.i uvik se tribaju ponosit svojin rezultatima i odakle su.a gradonacelniku ću samo rć bravo.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_1230)

  Odgovara: # 387546

  Jeli postoji sportski klub uvlakaca Kastela,vidim imaš iskustva u toj sportskoj disciplini

  oko 3 godina prije
 • (Gost_2844)

  326862..a je li ti shvacas..a izgleda da ne..da je ovakav pristup shvacanja..prijema..na ovim prostorima..jos od tamo 45.. vani nepoznat..barbarski..primitivni i za umrit od smija..pa ako ti je do smija izvoli..;)

  oko 3 godina prije
 • gost 9322 (Gost_3268)

  ljubomora je gadna stvar neki bi bili najsritniji da su ovu domagojevu medalju europsku mogli zatajit e pa neće moći.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_8149)

  Odgovara: # 387548

  Nije istina šta govoriš, postoje prijemi sportaša

  oko 3 godina prije
 • (Gost_2844)

  ;););)

  oko 3 godina prije
 • (Gost_3127)

  Odgovara: # 387544

  jer nemaju evropsko zlato? ;)

  oko 3 godina prije
 • gost 9322 (Gost_100)

  za dva tjedna odrzava se seniorski kup kadeta u zagrebu.našem domagoju marinu,tini,lovri kati,i drugin kadetima želin puno sriće i dobre rezultate.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_4234)

  bravo mladi ljudi samo naprid

  oko 3 godina prije
 • (Gost_4214)

  Odgovara: # 387542

  Čestitke dici!!!

  oko 3 godina prije
 • (Gost_1179)

  Gostu 9322 seniorski kup kadeta???????? Neznas sta pises. A neki nabrojeni pojedinci uopce nisu kadeti....tako da, zbunjujes

  oko 3 godina prije
 • (Gost_1179)

  Ili je seniorski ili je kadetski nemoze bit i jedno i drugo. A radi se o kadetskom:)

  oko 3 godina prije
 • (Gost_8236)

  Naprid kaštelanski judo

  oko 3 godina prije
 • (Gost_4243)

  bravo za dicu,njihov trud i rad.VELIKO fala i trenerima koji su tu dicu vodili,koji ih vode i koji će ih vodit ubuduće. a fala i onima koji će na račun njihovih medalja sebi napunit žepe, jer ovi šta rade ne mogu to trošit,pa će se oni za to pobrinit.

  oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara