hren
 

JEDNI U SPLITU, DRUGI U ITALIJI
Judaši JK Kaštela ovog su vikenda bili i više nego aktivni, dio njih nastupio je na memorijalnom turniru Drago Krželj u Splitu, A Mia Mihovilović i Nina Jurić okušale su se na Europskom kadetskom kupu u Italiji.

Klub je osvojio pehar za ukuono drugo mjesto, a zlatne medalje pojedinačno su osvojili Roko Rozga, Marko Vujić, Jakov Žunić, Ivan Škomrlj, Hrvatin Franić, Antonio Jurić Pešić, Nina Perišić, Nika Perišić, Marko Brkić i Petar Vujič.
Srebro je pripalo Andriji Lubiću, Nini Španič, Gabrijelu Batinoviću, Carllu Skelinu,  Jeleni Brešković, Petri Barić, Fabjanu Joziću i Ivanu Rozgi.

Među dobitnike brončanih odličja upisali su se Marko Rajčić, Leonarda Butir, Tonka Hrga, Josip Baldić, Iva Radić, Duje Mihovilović, Josip Rozga, Antonio Barić, Roko Škomrlj, Mate Rajčić, Petar Grabić, Maja Franić, Luka Ukić i Mijo Jurić Pešić.

Mladi judaši nastupili su pod vodstvom trenera Ante Batinića.

Europski kadetski kup

Članice JK Kaštela, Mia Mihovilović i Nina Jurić, uz podršku trenera Boška Rozge, nastupile su na Europskom kadetskom kupu u talijanskom gradu Follonici.
Mia Mihovilović nastupila je u kategoriji do 70 kg, a Nina Jurić u kategoriji preko 70 kg, no nisu uspjele zabilježit dobar rezultat.
Mia je prvu borbu vodila na yuko protiv talijanke Arianne Conti, ali je na kraju Conti bila spretnija iskoristivši Mijinu grešku te borba završava ipponom, a Mia nema popravnih borbi. Nina je odradila vrlo dobru borbu u srazu sa slovenkom Nikom Slamberger sve do samog kraja, ali je konačan ishod na strani Slamberger. U repasažu se susrela s talijankom Vanessom Origgi koju je već ranije pobijedila, međutim ovaj put nije ishod je bio drugačiji.


KOMENTARI:

Stari Komentari (8)

 • (Gost_3119)

  dobro ipak ste malo pritirali. brate di god idete puste medalje. onda san se malo raspita pa čujen da bude po pet natjecatelja, dobiješ pariju i eto medalje. sjašite malo i prodajite priču po svom facebooku a ne po portal svaki dan

  oko 3 godina prije
 • Za 3119 (Gost_6256)

  A da se vi pojavite i dobijete jednu, kako vi kažete, partiju, i odnesete medalju kući. Ako to uspijete, onda doista imate pravo omalovažavati uspjehe ove vrijedne i uporne djece. Sretno vam bilo.

  oko 3 godina prije
 • gost _1974 (Gost_3843)

  ne mogu se načudit koliko zlobnih ljudi ima.gost 3119 očigledno nikad niste ništa trenirali i nemate veze sa sportom jer da jeste onda bi znali da je i sami dolazak te dice na tatami ,pred tolikom publikom ,vridno medalje. sramite se!!!!

  oko 3 godina prije
 • (Gost_743)

  a dije matea šustić

  oko 3 godina prije
 • (Gost_3211)

  Odgovara: # 387370

  vole li te roditelji nulo jedna

  oko 3 godina prije
 • gost 3157 (Gost_3268)

  ovaj gore nema pojma o čemu priča.pratija san jednom prilikom nećaka na drzavno u zagreb.njih 20 u kategoriji a za treće misto moras pobjedit bar 4 borbe.da ga je izvest na tatami istamburalo bi ga samo tako.

  oko 3 godina prije
 • đirlo (Gost_3135)

  boško je zaaaakon!!!

  oko 3 godina prije
 • (Gost_8236)

  Naprid kaštelanski judo

  oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara