hren
 

TURNIR U ZAGREBU, KAMP U KAŠTELIMA
Poput svojih kolega iz Rudina, i judaši JK Dalmacijacement ovu su godinu započeli radno, a sa turnira Zagreb open 2016., vratili su se s deset medalja.

Među više od 350 judaša iz 50 klubova, pod vodstvom trenera Zorana Blaževića i Josipa Barića  nastupilo je i 13 judaša Dalmacijacementa, a osim deset medalja u klub su donijeli i pehar za ekipno 3. mjesto.

Zlatne medalje osvojili su: Katarina Krišto, Bruno Zebić, Lovre Barišić i Domagoj Bratinčević u uzrastu kadeta i mlađih seniora.
Brončane medalje na turniru pripale su Marinu Jerkunici, Lovri Barišiću, Katarini Krišto, Šimi Bonacinu i Ivi Krišto.

Održan trening kamp u Kaštelima

Judo klub Dalmacijacement bio je domaćin međunarodnog trening kampa "Kaštela 2016", koji se, treću godinu za redom, održavao u dvorani na Sokolani u Kaštel Sućurcu, a u radu kampa sudjelovalo je oko 400 judaša iz 6 zemalja.
Prvi put ove godine na kampu su sudjelovale kompletne reprezentacije kadeta, juniora i seniora, kao Ii 15-ak  osvajača eurposkih i svjetskih medalja te nekolicina olimpijaca, čime je kamp zavrijedio epitet najjačeg i najposjećenijeg kampa u Hrvatsoj.

Treninzi su se održavali dva puta dnevno podijeljeni u dvije grupe: za mlađe uzraste do mlađih kadeta i za starije uzraste od kadeta do seniora. Sve treninge je vodio trener Josip Barić koji je ujedno bio i glavni organizator kampa.
Slobodno vrijeme judaši su proveli u ugodnom druženju i razgledavanju Kaštela.

Nakon trening kampa judaši Dalmacijacementa s trenerom Josipom Barićem otputovali su na trodnevne pripreme u Nikšić u Crnoj Gori.


KOMENTARI:

Stari Komentari (4)

 • gost 3144 (Gost_7154)

  ovo na sokolani svaka cast dc bilo je superr -kako su se dica druzila,uzivala a treniralo se junacki.čestitke svima kojim su ulozili trud da se ovaj kamp na sokolani odrzi.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_9215)

  samo se tuku bilo bi bolje da uče i završe školu

  oko 3 godina prije
 • gost 3144 (Gost_7201)

  to su sve dica i koja uče i završavaju svoje škole.i usput se bave sporton i uzivaju u tom.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_9222)

  Odgovara: # 384920

  nisi upoznat sa situacijom u klubu, tamo vlada droga i nasilje.. raspitaj se malo ako ne vjerujes

  oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara