hren
 

HVK MARINA KAŠTELA
U godini u kojoj HVK Marina Kaštela slavi 20 godina aktivnog i nadasve uspješnog rada uz nebrojeno medalja na domaćim i međunarodnim regatama, ponovno otvaraju svoja vrata za upis novih članova.

Pozivaju se sve zainteresirane djevojčice i dječaci, pa i oni koji još ne znaju što je veslanje, neka dođu, probaju, budu dio uspješnog tima, a u klubu su sigurni da će im se svidjeti.
Sve informacije o klubu i upisu možete dobiti na brojeve mobitela 095/912-9434 i 095/915-8074 ili osobno, svakim radnim danom od 7.30 do 10.30 te od 15.30 do 18 sati, u prostorijama kluba u Kaštel Kambelovu na adresi Polantana br. 9.


KOMENTARI:

Stari Komentari (5)

 • roditelj (Gost_4152)

  kamo sriće da je više dice u ovom lipom sportu i da guštaju kao i moje dite.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_6232)

  Bilo bi više dice da klub nije onako nikakav kakav je. zgrada je u užasnom stanju, kupe su krpane pur pjenon a stavljena je neka žica da ne padaju dole na ljude i dicu, a koliko čujen od druge dice, prozori su katastrofalni jer kad god pada kiša sve pušta u zgradu i veća je hladnoća u zgradi nego vanka. tako da kome je to lipo neka slobodno upiše svoje dite. a to da se dičji uspijeh ne cijeni niti malo govori baš ovo šta san napisa.pa bar in se ta zgrada mogla riješit kad se ne cijeni njihov trud i rad, pogotovo od starijih članova koji su i osvajači medalja na svijetskom i europskom prvenstvu.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_3097)

  bitno je da Berket naplacuje clanarinu i to masno .. a da se ne spominje i dvorana di treniraju odbojkašice .. rekli su mi roditelji da placaju 200 kuna mjesecno i onda jos treneri tamo uzimaju sa strane ... i naravno krov dvorane i da djeca treniraju u totalnom frižideru .. biće ih Beki priprema za rad u hladnjacama .. uzas..

  oko 3 godina prije
 • (Gost_3225)

  istina, dvorana in je živi užas. Hladno i prokišnjava na više mista i kapa po terenu. Večina ljudi ne zna istinu, ali i veslanje i ženska odbojka su mu zadnja rupa na sviralu. ne znan za članarinu u odbojci ali u veslanju je koliko čujen mala, ispod 100 kuna

  oko 3 godina prije
 • (Gost_1155)

  a roditelji misto platit članarinu 1. misec skupite se kupite silikona i piture i rješite dici problem......

  oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara