hren
 

LUCIJA STUDENTSKA VICEPRVAKINJA
Nakon kraćeg blagdanskog odmora,  judaši JK Kaštela nastavili su s turnirskim aktivnostima, pa su se tako s međunarodnog turnira Zagreb open 2016., vratili kući s pet medalja, a s medaljom oko vrata svoj nastup na studentskom prvenstvu države, završila je Lucija Brešković.

Na prvenstvu Hrvatske za studentice i studente, koje se održalo u velikoj dvorani Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, nastupilo je 89 natjecatelja, a prvenstvo je je bilo i izborno za nastup na prvim Europskim sveučilišnim igrama koje se ove godine u srpnju održavaju u Zagrebu i Rijeci.

Lucija Brešković osvojila je srebrnu medalju u kategoriji do 78 kg, te je ušla u najuži izbor za nastup na Igrama.
Kaštelanska judašica nastupala je za ekipu splitskog Sveučilišta, koje je na prvenstvu osvojilo drugo mjesto,odmah iza ekipe Sveučilišta u Zagrebu, a ispred riječkog Sveučilišta.

Turnir u Zagrebu

Lucija je također nastupila, zajedno sa svojih šestero klupskih kolega, i na međunarodnom turniru Zagreb open 2016., koji se održavao u dvorani Sutinska vrela u Podsusedu.
Na turniru je sudjelovalo 354 natjecatelja iz 50 klubova, a JK Kaštela osvojio je ekipno 22. mjesto.

Zlatom se na turniru okitio Petar Vujić u kategoriji U16 do 81 kg, Srebrnu medalju osvojila je Martina Žarković u kategoriji U 23 do 52 kg, dok su brončana odličja pripala Nini Jurić u U18 poviše 70 kg, Miji Mihovilović u U18 do 70 kg i Luciji Brešković u U23 do 70kg.
Plasmane su još ostvarili Luka Davidović i Ivan Stojković osvojivši peta mjesta te Petar Vujić osvojivši deveta mjesto u konkurenciji U18.

Judaši su nastupali pod vodstvom trenera Boška Rozge.


KOMENTARI:

Stari Komentari (2)

  • gost 3144 (Gost_9106)

    judo klub dalmacijacement na turniru zagreb open osvojio je treće mjesto i pehar i istina bio je jak turnir.

    oko 3 godina prije
  • đirlo (Gost_6097)

    boško je zaaaakon!

    oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara