hren
 

PODRŠKA NAVJERNIJIMA
"Plakao sam kad bi Hajduk gubio utakmice, a suzu nisam pustio kad sam saznao za svoju tešku dijagnozu. Eto tolika je moja ljubav prema Hajduku!", tim nas je riječima dočekao Toni Buličić, 41-godišnjak iz Kaštel Staroga, veliki navijač Hajduka kojem je ljubav prema najdražem klubu najveća inspiracija u njegovoj borbi sa teškom bolesti.

Toni se već godinama bori sa zloćudnim tumorom, ali njegov optimizam i želja za životom jača je od svega. Pa kad mu su mu u posjet došli hajdukovci, sportski direktor Goran Vučević, trener Damir Burić i prvotimac Hrvoje Milić pričalo se samo o nogometu i Hajduku.

"Nikad neću zaboraviti kako sam se kao dijete zaljubio u Hajduk. Bilo je to na utakmici Hajduk - Sparta kad je Baka Slišković zabio onaj gol iz slobodnjaka, skoro iz kornera, u 119. minuti utakmice za prolaz u polufinale Kupa Uefa. Bila je strašna kiše, a Poljud se "skoro srušio" kad je Baka prevario češkog vratara i zabio za 2:0", ispričao je Toni.
"Toni, Hajduk je uz tebe i uvijek ćeš imati našu podršku", kazao je Goran Vučević uručivši Toniju dres sa potpisima igrača i šal Hajduk.

Vučević je velikom Hajdukovom navijaču kazao i ovo:
"Tvoj optimizam i želja za životom zaista je sjajan primjer za svakoga pa i nama mora biti inspiracija da se borimo i da pružimo maksimum u našem radu u Hajduku."

Okupljeno društvo je razveselila informacija koju je kazao trener Burić da momčad vrijedno trenira dvaput dnevno da bi što spremnija dočekala nastavak prevenstva.

"Prošle jeseni napravili smo puno dobrih stvari, a vjerujemo da će tako biti i u nastavku sezone. Svi priželjkujemo da ovo bude pravo Hajdukovo proljeće", kazao je trener Burić. 

Naravno da su mlađi članovi obitelji tražili autograme od Hrvoja Milića, a Toni mu je poželio da odigra odličnu polusezonu u Hajduku i da na ljeto zaigra na Euru u Francuskoj. 

Bilo je to ugodno druženje s Tonijem Buličićem i njegovom obitelji u njihovom domu u Kaštel Starom, a rastali smo se uz najljepše želje i s pozivom ovom hrabrom navijača da čim bude u prilici ponovno dođe na Poljud na utakmicu svog Hajduka.

Toni, samo hrabro, Hajduk i portal grada Kaštela je uz tebe!

Izvor : Slobodna Dalmacija


KOMENTARI:

Stari Komentari (9)

 • (Gost_3147)

  "Toni, Hajduk je uz tebe i uvijek ćeš imati našu podršku", kazao je Goran Vučević uručivši Toniju dres sa potpisima igrača i šal Hajduk.

  a imali toni potrebe za lijekovima ?

  oko 3 godina prije
 • (Gost_225)

  Drzi se toni HZV

  oko 3 godina prije
 • (Gost_2124)

  Živija Toni

  oko 3 godina prije
 • (Gost_4279)

  Našem Toniju što brži oporavak i da se što prije vidimo na Poljudu od svih kojima je Hajduk u srcu

  oko 3 godina prije
 • (Gost_6201)

  Nisan siguran dali je ovo Toni koji je svira u Narodnoj Glazbi, ako je to je divan,kulturan dobar momak. Ako je puno ga pozdravlja i želi mu sve najbolje jedan stari glazbar.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_5223)

  Drzi se Toni.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_9118)

  Toni, cila Kastila su uz tebe!

  oko 3 godina prije
 • (Gost_148)

  reci toni nek oni idu na kemoterapiju i neka je oni plačaju kad su svi uz tebe

  oko 3 godina prije
 • (Gost_3838)

  Ja momka znam iz vidjenja,priblizna smo generacija..jako je pristojan momak bia...zelim mu puno zdravlja, da ozdravi ,i zelim dase njegova sudbina nikom ne dogodi....zivia Toni

  oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara