hren
 

MLADI SPORTAŠI MARINE KAŠTELA
U veslačkom i jedriličarskom klubu Marina Kaštela, prvi tjedan u godini vrijeme je kad napuste more Kaštelanskog zaljeva, u korist snijega slovenskih Alpa. Vrijeme je to za zimske kondicijske pripreme, ali i nagradno putovanje sportaša koji su cijelu godinu vrijedno trenirali i iskazali se uzornim ponašanjem.

Ove su se godine smjestili u domu za učenike u Zgornjem Gorju, pitoresknom mjestašcu iznad Bleda. Djeca su učila i vježbala skijanje i skijaško trčanje na Pokljuci, sanjkala se u blizini doma, a trčanje i veslačke treninge odradili uz jezero Bled i u slavnom bledskom veslačkom klubu. Sve to odvijalo se u pratnji trenera i klupske psihologinje.

Vrijeme ih je ove godine odlično poslužilo jer snijeg kao da je pao samo za njih, dan prije samog dolaska i zadržao se upravo do pred polazak.

Jedno poslijepodne posvećeno je bilo obilasku Ljubljane i njenih najvećih znamenitosti: Zmajskog mosta, zgrade Parlamenta, gradske kuće i Ljubljanskog grada

Po povratku u Kaštela, čekaju ih treninzi i marljive pripreme za nadolazeću sezonu, a 2016. se, kako kažu, posebno vesele u veslačkom klubu, koji ove godine bilježi 20 godina postojanja.


KOMENTARI:

Stari Komentari (14)

 • (Gost_9152)

  ko financira zimovanje?

  oko 3 godina prije
 • (Gost_155)

  radnici marine nije bila još uvik plaća,zadnji put je podignuta prije 10 godina.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_2609)

  Bože, pa zar je to moguće? Ovoliko mržnje, a radi se o našoj dijeca u koju se svi kinemo.Mržnja prema čovjeku, koji ulaže u ovim Kaštelima u našu dijecu, ljubomora, koja granići sa bolesti.Zapitajmo se; Tko smo mi, i ća smo učinili kao pojedinci za narod i Kaštela???????

  oko 3 godina prije
 • (Gost_155) (Gost_9152)

  šta jedeš , ko te drži u marini.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_6242)

  a je , još najbolje da smo svi na poziciji pa da se natječemo ko če više učinit za kaštila. ka i u balunu, a. svi smo najbolji treneri doma iz fotelje ili iz kafića. pa o čemu tu pričaš. i ko kaže da neman ništa, iman svoju familiju, dicu i svoj mir. prijo, nekome je to dovoljno. a on je toliko dobat čovik da čak i njegov nećak biži od njega, a njegova dica nemogu prnit koliko ih drži za uzde čvrsto iako su i oni ljudi on četrdeset godina. za kaštila je učinija, SLUČAJNO, jer se tako mora odvijat njegov posal, al budi siguran da nije to učinija zbog dobrog srca. pa cili kambelovac, di je on ka zaposlija večinu ljudi, ga prezire. probudi se

  oko 3 godina prije
 • 111 (Gost_9096)

  A čega ste se uhvatili...članak je o vrijednoj djeci sportašima...ne zanima me politika ni da li vlasnik marine i sponzor sportskim klubovima diše u austriji ili ovdje...iako,iskreno,vidim ga češće nego one koji se makli nisu iz Kaštela.meni kao roditelju jest bitno da se dijete bavi sportom i to voli,kao i da koristi sve beneficije koje jedan mladi sportaš može imati;daj bože zdravlja,putovanja,druženja i ostalog...a dezurnim kritičarima poručujem da pogledaju gdje su im djeca;za kompjutorom ili na ulici...da se razumijemo...nije loše da su djeca vani i igraju se.ali nažalost to ne rade,u globalu...

  oko 3 godina prije
 • (Gost_6221)

  6242 u pravu si sve stoji sta si napisa

  oko 3 godina prije
 • (Gost_3071)

  Svi ovi koji pišu ovakve sramotne komentare na račun vlasnika Marine može ih biti sramota. Da li su oni vjernici , roditelji i iznad svega ljudi.Ovakvi komentari zlobnika su malo je reći bolesni. šta su oni svi učinili uopće za bilo koga. Nažalost ne mogu pomoći niti sebi. Svi oni koji pišu ovakve sramotne laži na račun radnika Marine isti ti ako im se ne sviđa svih ovih 10 godina rada u Marini mogu otići pa će im drugovi ovi na portalu koji tako lipo pišu pomoći da nađu drugi posao. Zajedno će biti jači. Na kraju možemo biti ponosni šta naša dica veslaju, jedre i igraju odbojku, a ne da se smucaju na ulicama ovih naših zatucanih sela.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_6242) (Gost_1193)

  pa cili kambelovac, di je on ka zaposlija večinu ljudi, ga prezire. probudi se


  znaš ti onu" pomozi sirotu na svoju sramotu"

  oko 3 godina prije
 • (Gost_8447)

  da ne bi ispalo da samo kukan i upiren prston. ovo zimovanje je jako lipa stvar.nemogu si ovo svi priuštit i ovo je lip način da se vidi malo sniga.bravo dica na trudu i zalaganju i trenerima šta ih vode i paze, neka tako bude još dugo godina

  oko 3 godina prije
 • (Gost_6127)

  kambelovcanin bi tija sve po svoju

  oko 3 godina prije
 • gost (Gost_169)

  Svi loši komentari su iz ljubomore i zlobe,,

  oko 3 godina prije
 • (Gost_6232)

  ko je sta reka u dujica ako u posejdona i sta je reklo selo
  stvarno treba bit ljubomoran na to

  oko 3 godina prije
 • (Gost_3154)

  postinje donje i duvno lipa mista

  oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara