hren
 

Kaštelanski klubovi u raznim momčadskim sportovima nastavljaju sa natjecanjima i ovoga vikenda. Jedino rukometaši igraju domaću utakmicu, dok košarkaši i odbojkaši putuju na gostovanja. Posebna pažnja usmjerena je na Zagreb gdje će se odigrati najveći odbojkaški derbi.

KOŠARKA
Škrljevo – Ribola Kaštela
Subota, 28. studenog 2015. u 19 sati, dvorana Mavrinci u Škrljevu
Dvije trenutno najlošije momčadi lige sastaju se ove subote u Škrljevu. Košarkaši Ribole Kaštela sa šest poraza na leđima odlaze na gostovanje u kojem žele prekinuti negativni niz. Loši rezultati prate i sutrašnjeg domaćina koji u posljednjih osam utakmica ima samo jednu pobjedu, baš kao i Kaštelani. Domaćin postiže dosta koševa, ali imaju najlošiju obranu lige.

ODBOJKA (M)
HAOK Mladost – Mladost Marina Kaštela
Subota, 28. studenog 2015. u 17 sati, dvorana Dom odbojke – Bojan Stranić u Zagrebu
Najveći hrvatski odbojkaški derbi na rasporedu je ove subote. Zagrebačka Mladost na svom terenu dočekuje svoje rivale koji im posljednjih nekoliko godina 'krade' titule i dominaciju u domaćem prvenstvu. Trenutno stanje na tablici je bodovno izjednačeno, vodeća je pak kaštelanska Mladost koja ima bolji omjer setova. Marinci su na otvaranju prvenstva izgubili od zagrebačke momčadi, no stanje u formi je drugačije sa početka sezone. Utakmicu sude Bojan Bardić i Milan Zamaklar.

ODBOJKA (Ž)
HAOK Mladost - Marina Kaštela
Subota, 28. studenog 2015. u 19:30 sati, dvorana Dom odbojke – Bojan Stranić u Zagrebu
Odmah nakon derbija u muškoj konkurenciji na parket iste dvorane u Zagrebu izaći će odbojkašice HAOK Mladosti i Marine Kaštela. Marinke trenutno imaju pet bodova prednosti nad drugoplasiranim Zagrepčankama, igraju odličnu odbojku što pokazuje i niz od jedanaest utakmica bez poraza ove sezone. U prvenstvu ih još nitko nije zaustavio, a Marinke pune samopouzdanja odlaze u Zagreb nastaviti svoj niz. Utakmicu sude Milan Zamaklar i Bojan Bardić.

Zadar – Kaštela DC
Subota, 28. studenog 2015. u 17 sati, dvorana Krešimir Čosić u Zadru
Kaštela DC u susretu osmog kola stižu u dvoranu Krešimira Čosića. Dočekuje ih Zadranke koje ove sezone bilježe krizu rezultata. U dosadašnjih sedam utakmica doživjele su isto toliko poraza. Na tablici imaju jedan bod kojeg su ostvarili u utakmici protiv Đakova koja je završila rezultatom 3:2 za Đakovo. To su im ujedno jedina dva osvojena seta u prvenstvu. Stoga ne čudi da je pobjeda za Malene više od imperativa . Utakmicu sude Vedran Juravić i Josip Viduka.

RUKOMET (M)
Ribola Kaštela – Medveščak
Nedjelja, 29. studenog 2015. u 18 sati, dvorana na Sokolani u Kaštel Sućurcu
Pretposljednja momčad prvenstva novi je plijen rukometašima Ribole Kaštela. Prošlog vikenda odigrali su najbolju utakmicu sezone i visokim rezultatom iznenadili Varaždin. Nakon prvog dijela prvenstva smjestili su se na četvrtoj poziciji i suvereno koračaju prema ostanku u prvenstvu. U mogućnosti su čak napasti vrh, tri boda nije velika razlika. Na početku sezone Kaštelani su bili bolji od novog premijerligaša sa 32:28, a ponove li igru iz prošlog kola bodovi su zagarantirani.


KOMENTARI:

Stari Komentari (1)

  • (Gost_7595)

    Bravo Mladost Marina Kaštela...

    oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara