hren
 

KATARINA SA ZLATOM IZ SLOVENIJE
Katarina Krišto iz JK Dalmacijacement osvojila je zlatnu medalju na turniru Koroška open na kojem je sudjelovalo 870 judaša i judašica iz 28 zemalja, a proteklog vikemda bili su uspješni i mladi članovi judo kluba iz Kaštel Sućurca koji su se natjecali za medalje na tradicionalnom turniru Split open.

Trener Josip Barić u Sloveniju je poveo šest  natjecatelja, no osim Katarine Krišto plasman je ostvarila još samo Antea Maleš kojoj je pripalo sedmo mjesto u njenoj konkurenciji.
Bruno Zebić, Marin Jerkunica,Tonći Antunović i Petra Kovač ovog su puta ostali bez plasmana.

Croatia open u Splitu

Na Croatia openu 2015. u Splitu, uz 187 judaša iz više klubova, nastupilo je i 28 natjecatelja JK Dalmacijacement, pod vodstvom trenera  Špira Orošnjaka, Roberta Bobana i Hrvoja Delaša, a na tom natjecanju JK Dalmacijacement osvojo je ukupno 3. mjesto.

Cementaši su osvojili 19 medalja o ostvarili još nekoliko plasmana između 5. I 9. mjesta.
Zlatne medalje osojili su Roko Listeš, Josip Taraš, Iva Krišto, Dora Dumančić, Dominik MIlas i Ani Lemo.
Srebrne medalje pripale su Šimi Bonacinu, Juri Šegi, Martini Raci i Viktoru Josipoviću, dok su se brončanim medaljama okitili Petar Radačić u dvije kategorije, Iva Krišto, Mislav Goić, Dorijan Šunjerga, Nediljko Orošnjak, Gabrijel Vladović, Ante Dumančić i Petar Jerčić.


KOMENTARI:

Stari Komentari (2)

  • gost 9022 (Gost_7359)

    čestitke dici i trenerima

    oko 3 godina prije
  • (Gost_207)

    Čestitke mom nećaku Josipu i cijeloj ekipi.

    oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara