hren
 

U SPLITU I SLOVENIJI
Judaši JK Kaštela proteklog su vikenda nastupali na 24. Croatia openu u Splitu, kao i na turniru Koroška open održanom u slovenskom Slovenj Gradecu te su se kući vratili s cijelim nizom medalja.

Croatia open

U velikoj dvorani na Poljudu za medalje se borilo 187 judaša i judašica iz 17 klubova, a judaši iz Rudina osvojili su ukupno drugo mjesto.

Zlatne medalje na ovom su turniru osvojili Matea Šustić, Roko Rozga, Ivan Brnada, Nina Perišić, Marija Ivakić, Antonio Jurić – Pešić, Roko Jaman, Petar Grabić i Bruno Rozga.
Srebrne medalje pripale su Andriji Ljubiću, Vinku Miliću. Marku Vujiću, Nikolini Barić, Petri Barić, Carllu Skelinu, Fabjanu Joziću, Ivanu Rozgi i Miji Jurić – Pešiću.
Brončanim odličjima okitili su se Leonarda Butir,  Tonka Hrga, Duje Mihovilović, Ana Buličić, Emanuela Mišković, Antonio Barić, Antonia Tunić i Nina Spanić.

Desetak judaša iz Rudina osvojili su na ovom natjecanju neko od petog do devetog mjesta, dok su tek trojica judaša ostala bez plasmana.
Mladi judaši nastupali su pod budnim okom trenera Ante Batinića, dok je među sucima bio i Kaštelanin Nenad Buzov.

Koroška open

Na tradicionalnom turniru u Slovenj Gradecu nastupilo je 875 natjecatelja iz 102 kluba iz nekoliko država.

Trener Boško Rozga na ovo je natjecanje poveo  sedam judaša i judašica, od kojih su najbolji plasman ostvarile Nika Perišić i Nina Jurić, osvojivši brončane medalje. U svojoj konkurenciji.
Martina Žarković osvojila je sedmo, a Mia Mihovilović deveto mjesto. Ostali natjecatelji ovog su puta ostali bez plasmana.


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara