hren
 

Kaštelanski klubovi u raznim momčadskim sportovima nastavljaju sa natjecanjima i ovoga vikenda. Posebno je zanimljiva košarkaška utakmica između Splita i Ribole Kaštela.

KOŠARKA
Split – Ribola Kaštela
Subota, 14. studenog 2015. u 18:30 sati, dvorana Gripe u Splitu
S četiri poraza u nizu Ribola Kaštela pala je na začelje prvenstva. Loša forma dočekala je i košarkaše Splita. Splićani su prvenstvo startali sa tri lijepe pobjede, a potom zaredali isto toliko poraza. Zbog toga je uprava Splita krenula u potragu za novim trenerom – i pronašla ga. Klupa Ribole je nestabilna, cilj je ostanak u ligi, a on se čini sve dalje unatoč ranoj fazi natjecanja. I dok su obje ekipe u silaznoj formi, Splićani se mogu pohvaliti boljim međusobnim omjerom. U posljednjih osam susreta Split je bio bolji čak šest puta.

ODBOJKA (M)
Mladost Marina Kaštela – Šibenik 91
Subota, 14. studenog 2015. u 19:30 sati, Gradska dvorana u Kaštel Starom
Nakon teške i zahtjevne utakmice u Challenge kupu Marince čeka lagana utakmica u prvenstvu. U Kaštela stiže posljednjeplasirani Šibenik koji je u prvih pet kola doživio isto toliko poraza. Ova će utakmica treneru Rančiću sigurno poslužiti kako bi mogao odmoriti i što bolje pripremiti svoju najbolju momčad pred uzvrat u Mađarskoj. Utakmicu sude Vedran Juravić i Ivica Špadina.

ODBOJKA (Ž)
Marina Kaštela - Vukovar
Subota, 14. studenog 2015. u 16:45 sati, Gradska dvorana u Kaštel Starom
Stopostotne Marinke svoju formu žele nastaviti i u šestom kolu 1.A odbojkaške lige za seniorke. U goste stiže Vukovar, petoplasirana momčad prvenstva. Iako se peto mjesto čini daleko, odbojkašice Vukovara od drugog mjesta dijeli samo bolja razlika u setovima. Čak četiri momčadi ima isti broj bodova – devet. Vukovarke su ostvarile tri pobjede, a dva poraza stigla su od HAOK Mladosti i Vibrobetona. Utakmicu sude Ivica Špadina i Vedran Juravić.

Kaštela DC – Rijeka CO
Nedjelja, 15. studenog 2015. u 19 sati, Gradska dvorana u Kaštel Starom
Tri poraza u nizu kaštelanskoj je momčadi uzdrmalo formu i stanje na prvenstvenoj tablici. Prilika za oporavak i povratak na pobjedničke staze čeka ih u nedjelju kada na njihovom parketu gostuje Rijeka. Riječanke imaju samo dva boda manje od Kaštela DC, a u dosadašnjih pet utakmica ostvarile su tek dvije pobjede. Dva od tri poraza doživjele su vrlo tijesno, sa po 3:2. S obzirom na kvalitetu obiju momčadi za očekivati je dobru odbojkašku utakmicu. Utakmicu sude Vedran Juravić i Ivica Špadina.

RUKOMET (M)
Karlovac – Ribola Kaštela
Nedjelja, 15. studenog 2015. u 17:30 sati, dvorana SŠD Mladost u Karlovcu
Rukometaši Ribole Kaštela nakon dva tjedna reprezentativne stanke vraćaju se na parket. U 12. kolu Premijer lige gostuju kod posljednjeplasiranog Karlovca. Karlovčani su do sada ostvarili samo jednu pobjedu, jedina njihova 'žrtva' bio je Buzet prije točno mjesec dana. No, ono što je zanimljivo je da je razlika između Ribole i Karlovca jedanaest bodova, a primili su isto pogodaka – 300! Ribola je doista puno primila pogodaka ove sezone, ali i dosta postigla. Kaštelani se nadaju da će u ovoj utakmici uspjeti prebaciti negativnu gol razliku u pozitivu.

Jelsa – Ribola Kaštela 2
Druga momčad Ribole Kaštela ovoga vikenda gostuju na Jelsi. Ribola je u dobroj formi, nalaze se na solidnom petom mjestu. Jelsa ima isti broj bodova kao i kaštelani, ali utakmicu više i lošiju gol razliku.

RUKOMET (Ž)
Dalmatinka - Marina Kaštela
Rukometašice Marine Kaštela ove sezone igraju odlično, pet pobjeda u nizu drže ih na uvjerljivom prvom mjestu. Prva pratnja im je Dalmatinka koja ima tri boda zaostatka i utakmicu manje. Nakon važne pobjede protiv Sinja, Marinke bi trijumfom nad Dalmatinkom bila u velikoj prednosti.

JUDO
Judo klub Kaštela ove subote nastupa na dva natjecanja. U slovenskom Slovenj Gradecu održava se turnir Maribor Koroška Open za dječake i djevojčice od osamnaest godina. Istoga dana u Splitu se održava međunarodni turnir Croatia Open za dječake i djevojčice mlađe od 16 godina. Iz kluba se nadaju da će na natjecanjima ostvariti zadovoljavajući uspjeh uz što veći broj osvojenih medalja.


KOMENTARI:

Stari Komentari (5)

 • gost 7092 (Gost_4160)

  judo klub dalmacijacement također nastupa u splitu na croatia open,idu i na turnir u korošku i kreću na turnir u beogradu.dico i treneri dc želim van sriću,i uspjeh na tatamiju.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_107)

  Bravo Dalmacijacement, jos da to javite portalu pa bi valjda i objavili

  oko 3 godina prije
 • gost 7092 (Gost_9089)

  ako se vec objavljuju rezultati za sportske događaje,zar svi kaštelanski klubovi raznih sportova trebaju raditi posao jednog novinara,zar novinar sam ne bi trebao istraziti sportske događaje taj vikend,ili je možda malo nemaran prema nekim klubovima pa čini kuco.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_9163)

  moze bit da bi i trebao, a moze bit da i nebi. ne vidim bas portale koji objavljuju judo, ovi se bar trude koliko toliko, a da san na tvon mistu ja bi in pomoga a ne grinta

  oko 3 godina prije
 • gost 7092 (Gost_9089)

  ma ko grinta ja samo kazen da svi ali baš svi klubovi budu popraćeni kako treba,i nogomet i judo i košarka i vaterpolo,i još mnogi drugi.to su sve dobra dica i lipo je da u se sport u kaštelima razvija u tom smjeru.

  oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara