hren
 

CEV CHALLENGE KUP
U srijedu su na rasporedu utakmice europskih natjecanja. Među njima su utakmice drugog kola CEV Challenge kupa u kojem nastupa dva hrvatska predstavnika. Mladost Marina Kaštela kod kuće dočekuje mađarski Fino Kaposvar s početkom u 19 sati.

Mladost Marina Kaštela – Fino Kaposvar

Kaštel Stari, Gradska dvorana Kaštela
Suci: Serdar Nisancioglu, Paul Herbots

Odbojkaši Mladost Marine Kaštela u srijedu nastupaju na CEV Challenge kupu. U drugom kolu čeka ih dvoboj s mađarskim Fino Kaposvar. Mađarska momčad jedna je od najboljih odbojkaških momčadi u svojoj državi. Prvenstvo su osvajali petnaest puta, čak sedam u posljednjih deset sezona. Ove dvije momčadi dobro se poznaju. Prvi put su se međusobno susreli u listopadu 2010. godine. Tada su Mađari u Kaštelima slavili s 3:0. Istim rezultatom Marinci su uzvratili tri mjeseca kasnije. Dvije sezone kasnije ove dvije momčadi su se ponovo susrele uz identičan ishod – po jedna pobjeda od 3:0.


KOMENTARI:

Stari Komentari (2)

  • ja (Gost_6117)

    Jeli ovo sitna provokacija ili autor članka nema pojma o kojem se sportu radi s obzirom da je u najavi utakmice u DVORANSKOJ ODBOJCI stavljena slika lopte i mreže jednog sasvim drugog sporta ODBOJKE NA PIJESKU.Daj minjajte to;)

    oko 3 godina prije
  • (Gost_5178)

    Dosadil su vise sa jednom te istom slikom 100 godina i to iz drugog sporta

    oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara