hren
 

MEĐUNARODNI TURNIR ZA MLAĐE KATEGORIJE
Na memorijalnom turniru Tajmir Nola održanom proteklog vikenda u Makarskoj nastupilo je 425 natjecatelja iz 28 klubova iz nekoliko država, a među njima i kaštelanski predstavnici JK Dalmacijacement i JK Kaštela.

Kaštelanski judaši i na ovom su natjecanju ostvarili dobre rezultate i osvojili više medalja i to u konkurenciji kadeta, mlađih kadeta, te djevojčica i dječaka do 14, do 12 i do 10 godina.

Zlatne medalje za JK Kaštela osvojili su Mia Mihovilović u dvije uzrasne kategorije, Nika Perišić, Mijo Jurić Pešić i Marko Vujić.
Njihove klupske kolege Nikola Zorotović - dvije, Marko Brkić, Ivana Zorotović,  Ivan Škomrlj, Jelena Brešković, Ana Žunić, Bruno Rozga, Luka Zorotović, Iva Radić, Nina Jurić, Nina Perišić, Matea Šustić i Petra Barić osvajači su srebrnih medalja.
Broncom su se okitili Vinko Milić, Roko Rozga, Ivan Brnada, Emanuela Mišković, Carllo Skelin, Antonio Jurić Pešić, Roko Jaman, Marija Ivakić, Nikolina Barić, Nina Jurić, Ivan Rozga - dvije, Luka Davidović, Ivan Stojković i Petar Grabić.

Za JK Dalmacijacement zlato su osvojili Duje Čerina, Marin Jerkunica, Bruno Zebić, Katarina Krišto, Nediljko Orošnjak i Lucija Jerković.
Srebrne medalje pripale su Stipi Iličiću, Viktoru Josipoviću, Josipu Tarašu, Antoniji Kovač, Antei Maleš, Đani Dadić, Brunu Zebiću i Josipu Krokaru.
Od Cementaša brončane medalje osvojili su Ana Ljubić – dvije, Duje Čerina, Antea Maleš, Katarina Krišto, Zvonimir Tangar, Noa Novak, Roko Listeš, Nikola Tokić, Ani Lemo, Vanessa Zečević, Martina Raca, Duje Maleš i Jure Šego.

Veći broj natjecatelja iz oba kluba ovom se prigodom plasirao na neko između 5. i 9. mjesta u svojim kategorijama.


KOMENTARI:

Stari Komentari (7)

 • (Gost_7745)

  Zaboravili ste napisati i da je jk dalmacijacement osvojio pehar za ukupno 3. Mjesto a jk kastela pehar za1. Mjesto od svih klubova kao i pehar za najbolju musku u16 ekipu

  oko 3 godina prije
 • gost 7809 (Gost_9671)

  marin jerkunica je isto tako dobio pehar za najboljeg natjecatelja.čestitamo.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_2149)

  a JK Strabežnik nagradu za najlipšeg natjecatelja

  oko 3 godina prije
 • (Gost_7647)

  Gost2149 je očito jako uspješna osoba kad se može ovako izrugivati sa mladim ,zdravim i normalnim osobama

  oko 3 godina prije
 • gost 7809 (Gost_8092)

  goste 7647 u pravu si ko je vidija pohvalit judaše da su neki šta side na zidiću i piju pivušu onda bi im lajkali.dobro si mu odgovorija.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_170)

  Jk Dalmacijacijacement osvojio je prvo mjesta u konkurenciji dječaka do 12 godina i u konkurenciji kadeta.Te je natjecatelj Marin Jerkunica proglasen najboljim natjecateljom u kadetima.Ekipno prvo mjesto je osvojio Jk Kastela,a treće mjesto Jk Dalmacijacement.Čestitamo svim natjecateljima na osvojenim medaljama.

  oko 3 godina prije
 • đirlo (Gost_7425)

  boško je zaaaakon!

  oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara