hren
 

NJIH ČETRNAEST S JEDANAEST MEDALJA
Na  tradicionalnom „Kupu Oplotnice“ u slovenskoj Oplotnici te na „Kupu Mostara 2015.“ U Mostaru nastupili su i judaši JK Dalmacijacement, još jednom ostvarivši odlične rezultate.

Na turniru u Sloveniji, u organizaciji judo kluba Oplotnica, okupilo se preko 200 judaša, a JK Dalmacijacement sudjelovao je sa osam judaša pod vodstvom trenera Josipa Barića.
Osvojili su osam medalja, a od tog 4 zlatne, 2 srebrne i 2 brončane medalje.

Zlatne medalje osvojili su Petar Radačić, Roko Listeš, Martina Raca i Iva Krišto. Medalje srebrnog sjaja pripale su Stipi Iličiću i Dorijanu Šunjergi. Brončane medalje osvojili su Roko Stričević i Jure Šego.

Na Kupu Mostara Cementaši su nastupili sa šest natjecatelja, koji su nastupali pod budnim okom trenera Špira Orošnjaka i Katarine Barić, te su osvojili dva zlata i jedno srebro.

Zlatnim medaljama okitili su se Josipa Kovač i Bruno Zebić,a srebrnu medalju je osvojila Katarina Krišto.
Tek korak do medalje nedostajao je Robertu Raci, Ani Ljubić i Petri Kovač, koji su se plasirali na peta mjesta u svojim kategorijama.


KOMENTARI:

Stari Komentari (3)

 • gost 5624 (Gost_7164)

  čestitamo dici i trenerima.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_6201)

  Bravo dico i svaka čast vašim trenerima. Vidi se pravi rad i trud.

  oko 3 godina prije
 • gost 5264 (Gost_8174)

  jednu vecer san prolazija i kazen sam sebi -iden bacit oko sta ovi rade unutra-kad san vidija sta sve rade,kako vjezbaju vilica mi je ispala,ja bi krepa na po puta.bravo dico i bravo treneri .

  oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara