hren
 

DRŽAVNO PRVENSTVO U SPLITU
U protekla dva dana u Splitu se održavalo Prvenstvo Hrvatske za juniore i juniorke u dizanju utega, na kojem su uspješno nastupili i članovi kluba dizača utega „Kaštela“.

Prvenstvo koje je organizirao KDU „Matadura-Split“, okupilo je nešto manje od pedeset najboljih mladih dizačica i dizača iz 7 hrvatskih klubova, do 20 godina.

Od kaštelanskih dizača i dizačica na natjecanju je nastupila Anđela Lovrić, koja je osvojila prva mjesta u trzaju, izbačaju i biatlonu, i to u kategoriji do 75 kg. U istoj kategoriji nastupila je i Nina Bandić, osvojivši druga mjesta u sve tri discipline.

Ivan Leskur, u kategoriji do 62 kg, bio je prvi u izbačaju, 2. u trzaju te ukupno 2. u biatlonu.
Druga mjesta u sve tri discipline, u svojoj kategoriji osvojio je Marko Injić.  U kategoriji do 56 kg Zvonimir Maras u izbačaju, trzaju i biatlonu bio je četvrti, kao i Petar Šunjerga u kategoriji do 77 kg. Ivan Tokić, u kategoriji do 69 kg u svim disciplinama bio je peti.

Već slijedećeg vikenda kaštelanski dizači utega idu na natjecanje u Osijek, gdje će se održati zadnje kolo dizačke lige te imaju izgledne šanse da ovu sezonu završe kao trećeplasirana ekipa u državi.


KOMENTARI:

Stari Komentari (2)

  • (Gost_3155)

    Bravo cure!

    oko 4 godina prije
  • (Gost_1534)

    Bravo momci

    oko 4 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara