hren
 

ČETVRTU GODINU
Savjet mladih Grada Kaštela i ove godine, povodom Međunarodnog dana mladih, organizira turnir u uličnoj košarci, koji će se održati na igralištu pokraj župne crkve u Kaštel Lukšiću, s početkom u 18 sati.

Turnir se igra po sistemu 3 na 3, a svaka momčad ima pravo na jednu zamjenu.Također će biti održano natjecanje u tricama.

Zainteresirane ekipe još uvijek se mogu prijaviti i to do 14 sati na sam dan turnira, na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , na broj mobitela 092/133 88 34 ili u inbox Savjeta mladih na facebooku, a u prijavi je potrebno navesti ime ekipe i kontakt broj. 

Prijava na turnir je besplatna, najbolje ekipe i pojedince očekuju pehari, medalje i nagrade, a poseban nagradni i zabavni program predviđen je i za gledatelje.

Tijekom turnira, sve koji pristignu, očekuje prigodni zabavni program i besplatna lutrija, a dobra atmosfera i druženje nastavlja se nakon turnira na after partiju u caffe baru Faraon u Kaštel Lukšiću.


KOMENTARI:

Stari Komentari (1)

  • (Gost_1108)

    ;)

    oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara