hren
 

MALI NOGOMET
Kao što smo i pretpostavljali, zadnje kolo riješilo je sve dileme oko konačnog poretka prvih šest ekipa koje nastavljaju daljnje natjecanje u doigravanju.

Zadnje kolo, stjecajem okolnosti donijelo je međusobni obračun dviju vodećih ekipa u kojem je Konoba 'Intrada' bila bolja od ekipe Autoservis 'Gliba' te zadržala vodeću poziciju na tablici. S ovim porazom ekipa Autoservis 'Gliba', nakon što je dugo bila vodeća, na kraju je izgubila i drugo mjesto te će morati igrati u 1.kolu play-offa protiv Tika take. S.C. 'Korner' zajedno s Konobom 'Intrada' čekati će svoje protivnike u polufinalu.

Najviše dilema bilo je oko borbe za šesto mjesto. Iako su na njega ciljale četiri ekipe sve je riješeno u zadnjoj utakmici regularnog dijela 'Divlje lige' u kojoj je ekipa Građ. obrt 'G-5' nakon velike borbe ipak uspjela pobijediti Momke s termina te u doigravanje krenuti s petog mjesta. 

Najbolji strijelac regularnog dijela s 21 pogotkom je Ante Kunac, na drugom mjestu s dva pogotka manje prati ga Božo Duvnjak dok je Robert Pavičić na trećem mjestu sa 18 pogodaka:

21 pogodak ANTE KUNAC,  AUTOSERVIS ‘GLIBA’
19 pogodaka BOŽO DUVNJAK,  KONOBA ‘INTRADA’
18 pogodaka ROBERT PAVIČIĆ,  SAMO KLESARI
17 pogodaka ŠPIRO GRGIĆ,   MOMCI S TERMINA
17 pogodaka JOŠKO SUNARA,   S.C. ‘KORNER’
16 pogodaka MARIN BUJAS,  G.O. ‘G-5’
15 pogodaka MATIJA BABIĆ,  KONOBA ‘INTRADA’

Utakmice prvog kola doigravanja igraju se sutra po slijedećem rasporedu i satnici:

PETAK, 17.07.2015. 
19:45....SAMO KLESARI'...-...GRAĐ. OBRT 'G-5'
20:40....AUTOSERVIS 'GLIBA'...-...TIKA TAKA


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara