hren
 

Kolo prije kraja regularnog dijela 'Divlje lige' još uvijek imamo dosta neriješenih stvari oko konačnog poretka na tablici prvih šest ekipa koje nastavljaju daljnje natjecanje u doigravanju.

Zadnje kolo, stjecajem okolnosti donosi međusobni obračun dviju vodećih ekipa koje bi trebale biti oslobođene igranja u četvrtfinalu doigravanja. Eventualnim porazom Autoservisa 'Glibe' najviše bi se, naravno ukoliko pobijedi Tika taku, mogla veseliti ekipa S.C. 'Korner' koja bi u tom slučaju završila na drugom mjestu.

Najviše nedoumica ima oko borbe za šesto mjesto, posljednje koje vodi u doigravanje a na njega prije zadnjeg kola pretendiraju četiri ekipe. Najviše pozornosti, čini nam se, trebala bi privući zadnja utakmica regularnog dijela 'Divlje lige' u kojoj se susreću Građ. obrt 'G-5' i Momci s termina. Ukoliko 'građevinari' pobijede oni su šesti sudionici doigravanja ovogodišnje 'Divlje lige'. Ne sumnjamo da će taj susret s velikom pažnjom pratiti i ostale zainteresirane ekipe.

Listu strijelaca s po 19 pogodaka opet predvodi Ante Kunac, s pogotkom manje prati ga Robert Pavičić dok su na trećem mjestu sa 17 pogodaka Špiro Grgić i Božo Duvnjak.

Utakmice posljednjeg, 13. kola:

PONEDJELJAK, 13.07.2015.
20:00....GRAĐ. OBRT 'DUMANČIĆ'...-...CB 'AVIVA'
20:50....S.C. 'KORNER'...-...TIKA TAKA
21:40....CB 'TIN'...-...CB 'FARAON'

UTORAK, 14.07.2015.
20:00....CB 'VIRUS'...-...ZRAČNA LUKA
20:50....KONOBA 'INTRADA'...-...Autoservis 'GLIBA'
21:40....GRAĐ. OBRT 'G-5'...-...MOMCI S TERMINA
slobodna ekipa: SAMO KLESARI


 


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara