hren
 

Kao i nakon prošlog kola, poredak na vrhu tablice nije se bitno mijenjao, tri prvoplasirane ekipe zabilježile su nove pobjede. Kako u play-off ide šest prvoplasiranih ekipa, izgleda da je šest trenutno prvoplasiranih ekipa osiguralo doigravanje samo što će se u slijedećih pet kola podijeliti brojevi s kojih će započeti doigravanje.

Vodeća ekipa Autoservis 'Gliba' predvođena dvostrukim strijelcima Kuncem i Gusićem morala se vraški potruditi kako bi slomila otpor borbenih momaka iz ekipe CB 'Aviva'. Njihov glavni konkurent u trci za vodeću poziciju na tablici Konoba 'Intrada' napunila je mrežu Zračne Luke do vrha ponajviše zahvaljujući raspoloženom Duvnjaku, strijelcu pet pogodaka.

Nove pobjede vrijedne sigurnog plasmana u gornjem dijelu tablice zabilježile su ekipe Samo klesari i Tika taka čija pobjeda posebno dobija na vrijednosti kada se zna da su dobili kvalitetnu ekipu CB 'Faraon' za koju zasigurno možemo kazati da ih sam plasman u doigravanje ne zadovoljava, već da su njihove ambicije puno veće što se tiče ovogodišnje 'Divlje lige'.

Još jednu vrijednu pobjedu, koja ih i dalje drži visoko na tablici, ubilježila je i ekipa Sportski centar 'Korner' dok su u derbiju začelja momci iz ekipe CB 'Virus' pobijedili ekipu CB 'Tin', koja je i dalje zalijepljena za dno tablice, te su nakon osam odigranih kola ostali kao jedina ekipa bez osvojenog boda. 

Listu strijelaca, nakon što je u ovom kolu bio dvostruki strijelac, s 18 pogodaka i dalje predvodi predvodi najbolji igrač vodeće momčadi Ante Kunac dok ga s tri pogotka manje prati Božo Duvnjak, najefikasniji igrač Konobe 'Intrada'.

Utakmice 9. kola na rasporedu su u ČETVRTAK i PETAK, a igra se po slijedećem rasporedu i satnici:

ČETVRTAK, 25.06.2015. 
19:30....CB 'TIN'...-...ZRAČNA LUKA Split-Kaštela 
20:20....Autoservis 'GLIBA'...-...TIKA TAKA
21:10....GRAĐ. OBRT 'DUMANČIĆ'...-...GRAĐ. OBRT 'G-5'

PETAK, 26.06.2015. 
19:30....KONOBA 'INTRADA'...-...MOMCI S TERMINA
20:20....S.C. 'KORNER'...-...CB 'VIRUS' I
21:10....SAMO KLESARI...-...CB 'AVIVA'
slobodna ekipa: CB 'FARAON'


KOMENTARI:

Stari Komentari (1)

  • XXX (Gost_403)

    Dana 25.06. poslije utakmice Tika Taka-Faraon ostalo mi je djetetu bicikl pored igrališta,molim onog koji ga je uzeo da ga pošteno vrati,ako itko išta znao tko ga je uzeo neka napiše komentar ili bilo koju informaciju platit ću 200 kuna,boja siva STYXX,na sjedalu je imao gel navlaku sa crvenom svezom,bilo koja informacija dobro dođe,nalazniku ili povratniku nagrada 200 kuna.Zanima me dali ima poštenog svita još.

    oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara