hren
 

PRIJAVE DO 1. SRPNJA
Nešto manje od dva tjedna ostalo je do početka tradicionalnog turnira na male branke u Kaštel Lukšiću. Podsjetimo, prošle godine obilježeno je pola stoljeća od početka malonogometnog turnira, a ove godine turnir u Kaštel Lukšiću slavi još jedan jubilej. Naime, budući da se kroz povijest desetak turnira nije održalo zbog organizacijskih poteškoća, dolazimo do činjenice da će se ove godine održati jubilarni 40. turnir na male branke.

Prošle godine nastupilo je rekordnih sto ekipa, a okviru glavnoga turnira održat će se i veteranski turnir sa osam pozvanih ekipa, te jednodnevni turniri u basketu, stolnom tenisu i odbojci. Nagradni fond ponovo premašuje 20 tisuća kuna sa peharima i medaljama za najbolje ekipe i pojedince. Uz samo sportsko događanje organizatori nude i bogatu okrjepu hranom i pićem uz slobodan ulaz.

Organizatori najavljuju kako pripreme idu u dobrom tijeku te da će sve biti spremno do početka turnira. Ovim putem se još jednom pozivaju sve ekipe natjecateljskog duha da se prijave i svojim sudjelovanjem doprinesu veličini događaja.  Prijave su otvorene do 1. srpnja 2015. godine do 21 sat i to na broj mobitela 091/913-8159 ili u CB Twister na obali u Kaštel Lukšiću. Uplate po ekipi iznose 400 kn.


KOMENTARI:

Stari Komentari (3)

 • (Gost_5142)

  arma

  oko 3 godina prije
 • (Gost_6103)

  Opet ce se prati pare. Neka iz grada kazu koliko se daje za ovakve privatne interese!

  oko 3 godina prije
 • BOŽE mali (Gost_3223)

  NIŠTA od turnira. BABO idde na brod. BERTA se zaposlija nema ptvrde za redikulizmon. PROMJENA termina turnira da gazda moze malo odmorit . NEIGRAJU više Riba Jovo Livi Maleš Šćapica........ nema publika koga gledat

  oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara