hren
 

KADETI I EKIPE U OSIJEKU
U organizaciji kluba dizača utega Slavonija, proteklih je dana u Osijeku održano hrvatsko prvenstvo za kadete do 17 godina i mlađe kadete do 15 godina, te drugo kolo ekipnog prvenstva, na kojem su nastupili i dizači iz dizačkog kluba Kaštela, a najuspješniji među  njima bio je Ivan Tokić, osvojivši 6 medalja.

Na prvenstvu su sudjelovali dizači i dizačice iz Osijeka, Kaštela, Splita, Solina, Dražica, Rijeke i Vukovara.
Kaštelanin Ivan Tokić u konkurenciji mlađih kadeta osvojio je zlato u trzaju i biatlonu, te srebro u izbačaju. Kako su se rezultati mlađih kadeta bodovali i za kadetsko natjecanje, svojim rezultatima Tokić je u konkurenciji kadeta ostvario srebro u trzaju i biatlonu te broncu u izbačaju.
Na natjecanju kadetkinja nastupile su i Kaštelanke, Nina Bandić na kraju je ostvarila četvrto, a Ružica Gelo peto mjesto u ukupnom plasmanu. Anđela Lovrić nastupala je izvan konkurencije.

Na ekipnom natjecanju nastupila je kaštelanska ekipa u sastavu Antonio Požgaj, Marko Injić, Ante Čović, Ivan Leskur i Ivan Tokić, te su u jakoj konkurenciji na kraju bili četvrti.

Pred dizačima utega je posljednje kolo ekipnog prvenstva, koje će se također održati u Osijeku, a Kaštelani imaju priliku na kraju sezone popeti se na treće mjesto postolja, za što će trebati biti bolji od direktnih konkurenata iz Solina i Rijeke.


KOMENTARI:

Stari Komentari (5)

 • (Gost_1033)

  bidna dica dobit će kilu,jadni roditelji

  oko 4 godina prije
 • gost 9251 (Gost_341)

  bravo dico,u kaštilin krenite o veslanja,pa judo,odbojka,rukomet,košarka.neka smo i mi poznati po sportskin rezultatima.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_5101)

  Čestitke Tokiću i svim našim momcima a pogotovo njihovim trenerima Mladenu Bužančiću i Ninu Nikoliću! :)

  oko 4 godina prije
 • (Gost_3442)

  Svaka čast Tokicu i sve čestitke klubu

  oko 4 godina prije
 • (Gost_7160)

  Bravo!

  oko 4 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara