hren
 

NA POSLJEDNJEM MASTERSU USPJEŠAN I LEŠIĆ
Nakon turnira Masters serije Hrvatskog pikado saveza u Matuljima, Slavonskom Brodu i Rovinju, zadnji turnir u natjecateljskoj sezoni 2014/2015 održan je prošlog vikenda u Solinu.

Na ovom turniru sudjelovalo je oko 220 natjecatelja, od čega njih 196 u disciplini 501, u pet kategorija seniora, seniorki i juniora, a među njima bili su i predstavnici jednog od trofejnijih klubova, pikado kluba Posejdon iz Kaštel Kambelovca.

Među Kambelovčanima svakako treba posebno spomenuti osvajače medalja, a ovaj put to su bili  reprezentativac Vladimir Lešić, koji je osvojio drugo mjesto u kategoriji seniori cricket, te mladi Josip Ljubas, koji je osvojio zlato u kategoriji U18 501 SO.
Već poslovično uspješan Lešić u finalu je izgubio od Deana Biškupića iz Zagreba, dok je mladi Ljubas pokazao da će starije kolege uskoro s njim imati pune ruke posla. Ljubas je u finalu pobijedio Matthiasa Abramovića iz Malog Lošinja

Nakon završetka ovogodišnje Masters serije, pred pikadistima je uskoro još velikih natjecanja, u travnju je pojedinačno prvenstvo RH, u svibnju ekipno prvenstvo države, u lipnju završnica Kupa, nakon čega će najbolji hrvatski predstavnici na Svjetsko i Europsko prvenstvo u Poreč.

Foto: Hrvatski pikado savez


KOMENTARI:

Stari Komentari (1)

  • (Gost_2123)

    Tako i triba momci bolje zabijat te iglice u ploču nega u žilu

    oko 5 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij