Liga juniora:
KK Kaštela - KK Trogir 48:73
Kadetska liga:
Kaštela - KK MISLAV 72:48


Utorak, 4. ozujka 2006. 17:00
Gradska dvorana, Trogir

Liga juniora:
KK Kaštela - KK Trogir 48:73
(18-9, 5-21, 11-19, 14-24)

Posljednje kolo junirske lige odigrano je u Trogiru gdje su se sastale vodeća i posljednja momčad lige. Utakmica je počela iznenađujuće. Kaštelani su, predvođeni Lukom Malenicom koji je postigao 7 poena u prvoj četvrtini, ostavili momčad Trogira na 9 razlike. Onofrio Klišmanić također je odigrao važnu rolu u prvom periodu jer su uglavnom svi koševi postignuti na njegove asistencije. Pridružio im se Popović s jednom tricom te Mario Berić s 4 kosa.

Slijedi druga četvrtina koja je stvari vratila na očekivano, Trogir vodi s 7 razlike na poluvremenu. U napadu ništa nije prolazilo za razliku od prve četvrtine dok nas u obrani buše kako tko zaželi.

U trećoj i četvrtoj četvrtini Trogirani polako ali sigurno povećavaju vodstvo na konačnih 48-73, 25 razlike.

Strijelci: H. Popović 6, A. Bosančić 2, M. Berić 10, O. Klišmanić 14, D. Marin 2, L. Malenica 9, J. Lončar 4, M. Topić 2Ponedjeljak 10.04.2006., 18:40
Gradska dvorana, Kaštel Stari

Kadetska liga:
Kaštela - KK MISLAV  72:48
(24-7,14-14,10-16,24-11)

Još jedna pobjeda kaštelana, pobjeda koja je ostvarena borbom za svaku loptu, uopće nije bila lagana koliko rezultat sugerira. Istina prednost je od samog početka (gosti su poveli samo jednom tokom cijele utakmice i to pri rezultatu 2-4) bila na našoj strani i u nijednom trenutku nije bila manja od 11 koševa a većinom se kretala od 15 do 18 razlike. Nije bilo laganih koševa trebalo se izboriti za svaku loptu i za svaki koš. U toj borbi bilo je i grešaka ali i lijepih poteza, koševa i asistencija.

Rezultat na početku je držao Ante Bosančić koji je dao naših prvih 7 poena. Tada su mu se pridružili i ostali (Marin i Vukasović) i rezultat je odmah prevagnuo na našu stranu.

Prva četvrtina je dobivena sa 24-7. U drugoj četvrtini je popustila koncentracija u obrani. Dozvolilo se gostima previše lakih poena i na poluvrijeme se otišlo sa istom razlikom kao i na kraju prve četvrtine. Vrijedni Čavala je borio se i kupio važne lopte i odigrao je vrlo iskusno obranu, skoro bez greške! Konce igre u napadu je držao Vukasović koji je bio nerješiva enigma za igrače Mislava.

Napadački dio su držali Vukasović(21 koš), Bosančić (24 koša) i Marin (15 koševa). Zbilja su odigrali kvalitetno. Marin je k tome još imao i težak zadatak u obrani držati Goretu(nesumnjivo prvog igrača Mislava). Uspio je u tome , sveo ga je na samo 2 poena u prvih 20 minuta igre(9 u cijeloj tekmi). Bošnjak je ubacio 18 poena, Matešan 10, Borozan tek 6. I na ovoj utakmici smo igrali bez povrijeđenih Perića , Hrge i Vukasovića mlađeg.

Prije ove utakmice su predstavljeni novi dresovi kadeta KK Kaštela koji su dar našeg novog sponzora, dakako još se nije igralo u njima jer će sada na tisak i tiskanje brojeva i ostalog što ide na dres.
Uglavnom novi dresovi su svjetlo plave boje. To je boja koja prevladava na logotipu našeg sponzora.

Izvor: Tiptop.blog.hr


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij