hren
 

KAŠTELANSKI PLIVAČKI MARATON
Više od trideset plivača i plivačica nastojali su ove nedjelje što brže preplivati dionicu od porta u Kaštel Starom pa prema istoku, dugu 5000 metara,  na 6. Kaštelanskom plivačkom maratonu CRO CUP, koji je organizirao PŠK Srdela iz Kaštel Starog, a najbolji je, pomalo očekivano bio Marin Milan.

Vrijeme sunčano i bez vjetra ove je godine poslužilo maratonce, pa je plivanje prošlo bez problema. Sudionici maratona ovaj su put stigli iz Splita, Zadra, Zagreba, te Slovenije, Njemačke i Francuske, a osim natjecatelja za CRO CUP plivali su i rekreativci.

Dionicu je najbrže preplivao Marin Milan iz KDP Split, u vremenu 1:01:02. Kroz cilj je druga prošla najbolja među ženama, njegova klupska kolegica Karla Šitić kojoj je trebalo tek 4 minute i 18 sekundi više vremena za proći stazu. Nakon prve žene u cilj su ušli i drugoplasirani te trećeplasirani u muškoj konkurenciji Dino Špadina iz Splita te Dražen Adžić iz zadarskog KDP Donat.


Nada Maršić i Marin Milan

Među plivačicama druga je bila članica splitskog KDP Pošk Domina Kljaković -Gašpić, koja je kroz cilj prošla ukupno kao 11., a treća među ženama i 12. u ukupnom plasmanu bila je Ana-Lena Baumeister iz Njemačke.

Ovom prilikom mali marathon, u dužini od 200 metara, plivala su djeca, a na prva tri mjesta plasirali su se Leo Bojaj, Tea Ivanišević i Estela Aranza.

Organizatori su najbolje nagradili medaljama i peharima, a svi sudionici dobili su prigodne majice i zahvalnice.
Na kraju natjecanja svi sudionici podijelili su dojmove na zajedničkom druženju.

Potpune rezultate sportaša i rekreativaca pogledajte OVDJE… list.pdf

Potpuni rezultati dječjeg maratona pronađite OVDJE… dica.pdf

Foto: A.Majić


KOMENTARI:

Stari Komentari (7)

 • (Gost_9165)

  bravo..

  oko 4 godina prije
 • (Gost_6202)

  jesu li izili vepra?

  oko 4 godina prije
 • (Gost_7153)

  Nula bodova, pogotovo za organizaciju

  oko 4 godina prije
 • (Gost_218)

  Već od današnjeg dana možeš se uključiti sa svojim pametnim prijedlozima za maraton koji će se održati dogodi kad ovo nije bilo dobro organizirano ( po tvom "skromnom " mišljenju ).

  oko 4 godina prije
 • (Gost_8107)

  Turistička zajednica vapi za mladim,sposobnim i školovanim ljudima,jer ako je ovo dostignuće ovogodišnjeg turizma,propast će još dublje Kaštela!!!!!!!

  oko 4 godina prije
 • (Gost_3209)

  sve ih triba maknit po kratkon postupku!! uhljebi stranački!!

  oko 4 godina prije
 • (Gost_9186)

  Sve pohvale organizatoru!!!!! a Vi šta se bunite najlakše je sve ocrnit..ako ste toliko svi pametni i mislite da znate nešto dobro organizirat ..onda se i pokrenite ...

  oko 4 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara