Banner TOP

 

IZ KICKBOXING KLUBA ARGENTIN STYLE
Na državnom kickboxing prvenstvu u light contactu za kadete, juniore i seniore, koje se održavalo na bazenima u Splitu u organizaciji KBK „Mornar, nastupili su i članovi KBK „Argentin style“ pod vodstvom trenera Borisa Vujevića, od kojih su dvojica osvojili brončane medalje.

Među 220 natjecatelja iz 25 kickboxing klubova, bila su i petorica članova KBK „Argentyn style“, od kojih je većina nastupila po prvi put. Borbe su uglavnom bile kvalitetne i iscrpljujuće pa su Kaštelani uglavnom platili danak neiskustvu na ovako velikim natjecanjima. Ipak Luka Borojević i Stipan Majić zasluženo su osvojili brončana odličja, dobro namučivši svoje protivnike. Unatoč tome što su izgubili mečeve, Domagoj Rajčić i Mario Rajčić odlično su se borili, a tek su nijanse presudile u korist protivnika.
Tek malo razočaranje priuštio je svojim navijačima najiskusniji među Kaštelanima, Martin Kabić, od kojeg se na ovom prvenstvu najviše očekivalo, no izgubio je već u prvom meču rezultatom 0:3.

 

Komentari (5)

Dodaj komentar

0 / 1000 Ogranicenje dužine komentara
Vaš komentar mora biti dužine od 1-1000 znakova
pravilima komentiranja.

Zadnji komentari

bojkotirati kanonskog župnika je svakako moguće, ali onda nisi više katolik, nego apostata, ali to je druga i duga tema...................
Bilo je fenomenalno!!!
e moj čovik. oni danas uče dicu da budu pasi,a od pasa prave dicu
sramota za svit .umisto da dicu ili unucad setaju ,svit seta pase . ucite dicu da budu ljudi a ne pase da budu dica
(Gost_1175) To je bio cisti terorizam i nije za pohvalit seonda koje su njegove žrtve da ga se glorificira.da je neznam šta učinija dob...
Tri nova motora, propalo i ovo
To je bio cisti terorizam i nije za pohvalit se