Banner TOP

 

IZ KICKBOXING KLUBA ARGENTIN STYLE
Na državnom kickboxing prvenstvu u light contactu za kadete, juniore i seniore, koje se održavalo na bazenima u Splitu u organizaciji KBK „Mornar, nastupili su i članovi KBK „Argentin style“ pod vodstvom trenera Borisa Vujevića, od kojih su dvojica osvojili brončane medalje.

Među 220 natjecatelja iz 25 kickboxing klubova, bila su i petorica članova KBK „Argentyn style“, od kojih je većina nastupila po prvi put. Borbe su uglavnom bile kvalitetne i iscrpljujuće pa su Kaštelani uglavnom platili danak neiskustvu na ovako velikim natjecanjima. Ipak Luka Borojević i Stipan Majić zasluženo su osvojili brončana odličja, dobro namučivši svoje protivnike. Unatoč tome što su izgubili mečeve, Domagoj Rajčić i Mario Rajčić odlično su se borili, a tek su nijanse presudile u korist protivnika.
Tek malo razočaranje priuštio je svojim navijačima najiskusniji među Kaštelanima, Martin Kabić, od kojeg se na ovom prvenstvu najviše očekivalo, no izgubio je već u prvom meču rezultatom 0:3.

 

Komentari (5)

Dodaj komentar

0 / 1000 Ogranicenje dužine komentara
Vaš komentar mora biti dužine od 1-1000 znakova
pravilima komentiranja.

Zadnji komentari

Nema od ovog nista, samo zavlače opet. Triba odna stečaj otvorit
Tko su nagrađeni ili je samo važno da se spmenu organizatori.
Najdraže mi je bilo vidit "drugu."postavu kaštelanki koja je dobila drugo poluvrime 4 razlike a posebno debi 14 godišnjakinje Nore .Bra...
opet u prošlost.lakše nego sagledat današnjost a o budućnosti nema ni govora
a kad su dodjele nagrada za najbolje sportaše
a kad su dodjele nagrada za sport ?
E moj Slavko kome si ti da momčad u ruke.Ono je negledljivo i samo za one sa dobrim želucom,jer izaziva povraćanje svi ostalima.
Vrijednosti Domovinskoga rata utkane u društvena događanja - treba utkati sva događanja iz rata, a sva događanja nisu bila časna, poseb...