hren
 

IZ KICKBOXING KLUBA ARGENTIN STYLE
Na državnom kickboxing prvenstvu u light contactu za kadete, juniore i seniore, koje se održavalo na bazenima u Splitu u organizaciji KBK „Mornar, nastupili su i članovi KBK „Argentin style“ pod vodstvom trenera Borisa Vujevića, od kojih su dvojica osvojili brončane medalje.

Među 220 natjecatelja iz 25 kickboxing klubova, bila su i petorica članova KBK „Argentyn style“, od kojih je većina nastupila po prvi put. Borbe su uglavnom bile kvalitetne i iscrpljujuće pa su Kaštelani uglavnom platili danak neiskustvu na ovako velikim natjecanjima. Ipak Luka Borojević i Stipan Majić zasluženo su osvojili brončana odličja, dobro namučivši svoje protivnike. Unatoč tome što su izgubili mečeve, Domagoj Rajčić i Mario Rajčić odlično su se borili, a tek su nijanse presudile u korist protivnika.
Tek malo razočaranje priuštio je svojim navijačima najiskusniji među Kaštelanima, Martin Kabić, od kojeg se na ovom prvenstvu najviše očekivalo, no izgubio je već u prvom meču rezultatom 0:3.

 


KOMENTARI:

Stari Komentari (5)

 • (Gost_9179)

  BRAVO LUKA MAJSTORE

  oko 8 godina prije
 • (Gost_3540)

  kad je Martin udarač ne paše mu ovo kad dobiješ kazneni bod za jaki udarac

  oko 8 godina prije
 • (Gost_4127)

  A jesu li ovi položili onu zakletvu da neće promišat facu nekome običnom čoviku ako ih "krivo pogleda".

  oko 8 godina prije
 • GayISokUkbkAS (Gost_3105)

  Koji su ovo gosti?? .. niko se nebi potpisa!? :DDD Kabic je izgubija jer je p.

  oko 8 godina prije
 • (Gost_3984)

  light contact znači da se ne boduje jaki udarac nego se kažnjava a martin je prošli tjedan bio na prvenstvu u full contactu pa se nije prilagodija

  oko 8 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij