Croatian English French German Italian Spanish

 

IZ KICKBOXING KLUBA ARGENTIN STYLE
Na državnom kickboxing prvenstvu u light contactu za kadete, juniore i seniore, koje se održavalo na bazenima u Splitu u organizaciji KBK „Mornar, nastupili su i članovi KBK „Argentin style“ pod vodstvom trenera Borisa Vujevića, od kojih su dvojica osvojili brončane medalje.

Među 220 natjecatelja iz 25 kickboxing klubova, bila su i petorica članova KBK „Argentyn style“, od kojih je većina nastupila po prvi put. Borbe su uglavnom bile kvalitetne i iscrpljujuće pa su Kaštelani uglavnom platili danak neiskustvu na ovako velikim natjecanjima. Ipak Luka Borojević i Stipan Majić zasluženo su osvojili brončana odličja, dobro namučivši svoje protivnike. Unatoč tome što su izgubili mečeve, Domagoj Rajčić i Mario Rajčić odlično su se borili, a tek su nijanse presudile u korist protivnika.
Tek malo razočaranje priuštio je svojim navijačima najiskusniji među Kaštelanima, Martin Kabić, od kojeg se na ovom prvenstvu najviše očekivalo, no izgubio je već u prvom meču rezultatom 0:3.

 

Komentari (5)

Dodaj komentar

0 / 1000 Ogranicenje dužine komentara
Vaš komentar mora biti dužine od 1-1000 znakova
pravilima komentiranja.

Zadnji komentari

Gost_5339
to ti je rezultat kad slavko ovlasti prevaranta kosora da dovodi igrače taj da sutra kaže da je srida ja mu ne bi virova !!
Gost_160
Cega se oni imaju sramit istidit,sto su to lose u zivotu napravili,mozdaim ne valja sto nisu podlozni stranackoj masineriji i imaju vla...
Gost_9032
ovi na slici sve sami džentlmenski bijednici = za svakog su samo nisu za one koji su stvarali domovinu
Gost_8135
Sramota je ovako kupiti poene. Cili okolis te jame je zalostan s plocama i svatko svira po svome, umjesto da ima jedan kriz i obiljezj...