hren
 

PRVENSTVU HRVATSKE U LOW KICKU
Kickboxing klub Argentin Style sudjelovao je na prvenstvu Hrvatske u low kicku u Varaždinu. Klub je predstavljao mladi talentirani borac Martin Kabić u kategoriji do -91 kilograma i uspješno je osvojio 4. mjesto. Medalja brončanog sjaja izmakla mu je za par bodova.

Kako nam je kazao novi trener kickboxing kluba Argentin Style ujedno i voditelj puta, Boris Vujević , iznimno je zadovoljan na prvom natjecanju ove godine, te od sljedećih natjecanja očekuje još uspješnije rezultate.
Boris Vujević dolazi iz Splitskog kickboxing kluba Pit Bull, trener je sa dugogodišnjim trenerskim i natjecateljskim iskustvom, a od nedavno vodi klub iz Kaštel Starog.


KOMENTARI:

Stari Komentari (9)

 • gost (Gost_3136)

  4 na državnom prvenstvu i nije loš rezulatat,ali je problem sto je vjerojatno imao jednu borbu i tu je izgubio i sada je 4.<br />Toliko o tome.<br />A bilo bi bolje da napisete o drugim našim borcima iz Kaštela koji su zaista postigli rezultat.

  oko 8 godina prije
 • (Gost_104)

  A sta si ti tako ljubomoran?umisto da ga pohvalis odma nades neku zamjerku.....bravo za tebe!!!

  oko 8 godina prije
 • (Gost_2108)

  A šta je to kickboksing, jeli to ljubavni roman.

  oko 8 godina prije
 • (Gost_3136)

  ne nije stvar ljubomore jer sam izlazak na prvenstvo Hrvatske je uspjeh.<br />Nijne lako ni izači .ZAto momku svaka čast.<br />Ali nije fer prema ostalim sudionicima iz Kaštela koji su postigli i bolji uspjeh da ih se u ovakvom članku ne spomene.Što je ovaj momak zaslužia više od njih ako se uzme u obzir rezultat koji je i bolji od njegovog???<br />O tome pričam

  oko 8 godina prije
 • (Gost_8190)

  bravo martine....samo naprid ;)

  oko 8 godina prije
 • (Gost_7220)

  Sta ste ljubomorni na momka? Sigurno on nije platija da se ovaj clanak napise, a da je bilo tih koji su prosli bolje od njega, vjerojatno bi bili spomenuti!

  oko 8 godina prije
 • (Gost_7170)

  Nije stvar momka njemu svaka čast za uspjeh, ali ovaj portal se bavi događajima iz grada Kaštela pa je u redu da spomene i druge koji su nastupali na tom prvenstvu ako več spominje ovo prvenstvo ( zar su ostali manje važni???)))<br />A bilo ih je i neki su osvojili i srebro .<br />Još jedanput momku svaka časti dao bog da bude sljedeče godine zlatni.<br />Stvar je novinara koji je ovaj članak napisao

  oko 8 godina prije
 • Poštovani,<br />informacije koje smo dobili smo i objavili. Ako imate saznanja o drugim uspjesima kaštelanskih sportaša, molili bi da nam ih proslijedite. Zahvaljujemo se Kickboxing klub Argentin Style na suradnji.<br />Uredništvo

  oko 8 godina prije
 • i (Gost_7226)

  Na seniorskom PH u low kicku nije bilo boljeg rezultata od 4. mjesta u muškoj konkurenciji od natjecatelja iz Kaštela

  oko 8 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij