Banner TOP

 

DOBRE vijesti bi u utorak mogle dočekati vozače na benzinskim postajama u Hrvatskoj. Prema neslužbenim procjenama naftnih stručnjaka benzini bi sljedećeg tjedna mogli pojeftiniti za 30-ak lipa, a dizeli za oko 10 lipa.

Sukladno kretanjima na svjetskom pa onda i na mediteranskom tržištu, koje se uzima u hrvatskoj "računici" maloprodajnih cijena, cijene naftnih derivata su već prije dva tjedna osjetno počele padati. Bio je to prvi pad cijena od sredine prosinca, dok se dizelu cijena spušta još od početka travnja. U Hrvatskoj se cijene benzina formiraju na temelju cijena na mediteranskom tržištu i tečaja dolara.

Eurosuper 10,66 kuna, a eurodize 9,95 kuna

Kod benzina možemo očekivati maksimalan dozvoljeni pad cijene od 3 posto, jer je njegova cijena na mediteranskom tržištu pala još i više. Očekuje se da će cijena eurosupera 95 pasti na 10,66 kuna, a da će eurodizel stajati 9,95 kuna. 

Komentari

  • Nema komentara

Dodaj komentar

0 / 1000 Ogranicenje dužine komentara
Vaš komentar mora biti dužine od 1-1000 znakova
pravilima komentiranja.

Vezane vijesti

Zadnji komentari

Svaka čast, odlična akcija. Ali zar ste se morali baš tako reklamirati sa majicama i sl, iako se javnost i treba upoznati s takvim akc...
Pročelnik nadležnog Upravnog odjela za okoliš u Povjerenstvu za praćenje stanja u okolišu je čisti sukob interesa. Zanimljivo je da nit...
Čiji je Zoky obožavatelj? Ko mu se priviđa u mokrim snovima od gore navedenih? Ili nije među živima?
"Neka živi zid ohebe od djece. Djeca su svetinje, a oni su mafija u ovoj mafijaškoj državi." Jesi li ti iz adezinoga bloka?
Najvažnija vijest za kaštila
Dali puste opremnine a uštedili 2 milijuna. Ha ha ha, To je hdzeova matematika
Neman crno odjelo