Banner TOP

 

DOBRE vijesti bi u utorak mogle dočekati vozače na benzinskim postajama u Hrvatskoj. Prema neslužbenim procjenama naftnih stručnjaka benzini bi sljedećeg tjedna mogli pojeftiniti za 30-ak lipa, a dizeli za oko 10 lipa.

Sukladno kretanjima na svjetskom pa onda i na mediteranskom tržištu, koje se uzima u hrvatskoj "računici" maloprodajnih cijena, cijene naftnih derivata su već prije dva tjedna osjetno počele padati. Bio je to prvi pad cijena od sredine prosinca, dok se dizelu cijena spušta još od početka travnja. U Hrvatskoj se cijene benzina formiraju na temelju cijena na mediteranskom tržištu i tečaja dolara.

Eurosuper 10,66 kuna, a eurodize 9,95 kuna

Kod benzina možemo očekivati maksimalan dozvoljeni pad cijene od 3 posto, jer je njegova cijena na mediteranskom tržištu pala još i više. Očekuje se da će cijena eurosupera 95 pasti na 10,66 kuna, a da će eurodizel stajati 9,95 kuna. 

Komentari

  • Nema komentara

Dodaj komentar

0 / 1000 Ogranicenje dužine komentara
Vaš komentar mora biti dužine od 1-1000 znakova
pravilima komentiranja.

Vezane vijesti

Zadnji komentari

Ja bi je kupija za 1kn i onda trazija od države poticaje jer valjda se tako radi u ovoj drzavi ka skver zeljezara i druge firme sta su ...
Intrigaje me koji su to članovi uprave dali ruke našoj dici,volija bi znat njihova imena,ili bar nadimke.
Ko želi doć doći će ko ne želi radije šeta po City one i pije kavu, dok mu dite lupa po tabletu.Nije se rodio tko je svakome ugodio.
Triba gradit, a ne rusit...
Šteta je kako su vlasnici zanemarili svoju kuću i u kakvom je sada stanju ali stvarno je bolje da se sruši nego da prijeti prolaznicima...
a šta to jame kažiju i čije jame
Nebitno za grad, da ih ima 2, a neće ili ne mogu ništa poduzet, procedura je ista.
Sve je to krenilo iz Lušica. Covik van je svima otvorija poglede...