DOBRE vijesti bi u utorak mogle dočekati vozače na benzinskim postajama u Hrvatskoj. Prema neslužbenim procjenama naftnih stručnjaka benzini bi sljedećeg tjedna mogli pojeftiniti za 30-ak lipa, a dizeli za oko 10 lipa.

Sukladno kretanjima na svjetskom pa onda i na mediteranskom tržištu, koje se uzima u hrvatskoj "računici" maloprodajnih cijena, cijene naftnih derivata su već prije dva tjedna osjetno počele padati. Bio je to prvi pad cijena od sredine prosinca, dok se dizelu cijena spušta još od početka travnja. U Hrvatskoj se cijene benzina formiraju na temelju cijena na mediteranskom tržištu i tečaja dolara.

Eurosuper 10,66 kuna, a eurodize 9,95 kuna

Kod benzina možemo očekivati maksimalan dozvoljeni pad cijene od 3 posto, jer je njegova cijena na mediteranskom tržištu pala još i više. Očekuje se da će cijena eurosupera 95 pasti na 10,66 kuna, a da će eurodizel stajati 9,95 kuna. 

Komentari

  • Nema komentara

Dodaj komentar

0 / 1000 Ogranicenje dužine komentara
Vaš komentar mora biti dužine od 1-1000 znakova
pravilima komentiranja.

Vezane vijesti

Zadnji komentari

kakvi smo postali i kakvi divljaci žive među nama tribala bi svaka štrada imat svoj križni put
i lokalne samouprave i država nema svojih novaca, ako je i imala to su zamrčili a i to su bili novci nas svih.uostalom, otkud jednima i...
a ti bi po vuku
baš lipo .neka se plaća,ali hoće li plaćat oni sa straduna u dubrovniku šta in cilo lito linđo svira i bala za furešte. hoće li se pl...
Bože, oprosti im jer ne znaju šta čine-u ovom slučaju govore
Mora li se platit ZAMP kada klapa zapiva na sprovodu,kome ide račun-pokojniku ili ožalošćenom
jeli ova anđela iz kastela? ako je onda je ŠIŠKO kako se piše tako se i čita
Do kada ćemo se dijelit. Dok nas ne nestane. E moj Isuse za koga si razapet. Sretan Uskrs onima koji vjeruju.