DRŽAVNO PRVENSTVO U TWIRLINGU I MAŽORET PLESU
Ovog vikenda u Cavtatu je održano 16. državno prvenstvo u mažoret plesu i 12. državno prvenstvo u twirlingu, na kojem je sudjelovalo 28 ekipa iz cijele Hrvatske, među kojima su Kaštelanske mažoretkinje ostvarile značajan uspjeh.

Tako je s prvenstva u twirlingu u Kaštela stiglo nekoliko medalja, među njima i zlato Slavke Kraljević u solo 2 štapa u kategoriji juniora, srebro Lucije Ljubičić za strutt u X u kategoriji juniora, zlato Sarah Pastuović za strutt X u kategoriji kadeta te srebro Sare Čerina u istoj kategoriji. Sara Čerina osvojila je i srebro i u rytmic twirlu u kategoriji kadetkinja.
Srebro je ostvarila i ekipa juniora u team twirlu, kao i ekipa juniora u parade corpu.
Lucija Gotovac i Petra Sabljić okitile su se srebrnim medaljama među najmlađima u kategoriji duo s rekvizitima, dok su u solo s rekvizitima medalje osvojile kadetkinja Sarah Pastuović i to srebrnu te juniorka Slavka Kraljević brončanu medalju.

U tradicionalnom mažoret plesu ekipa juniorki osvojila je treće mjesto, a isti plasman ostvarile su i mlađe juniorke. Minime (bebe), kojima je ovo bilo prvo prvenstvo, za svoj su klub osvojile zlatnu medalju te time obradovale i trenerice i roditelje.

Komentari (27)

Učitaj prethodne komentare

Dodaj komentar

0 / 1000 Ogranicenje dužine komentara
Vaš komentar mora biti dužine od 1-1000 znakova
pravilima komentiranja.

Zadnji komentari

Ja sam za stranku Česmina, ma koji orij, koja bajama........
Je li ispravno napisati naziv ulice Put Vlaka ili Put vlaka? Molim odogovor s obrazloženjem
Može li mi netko reći gdje se može potpisati u Spltu i u Kaštelima. Do sada nisam vidio ni jedan štand.
gost 1778 je očito puno njih taka u živac. Nisu problem Hrvatske ni ustaše ni partizani, već udbaši (obavještajno kriminalno podzemlje,...
Da si ti posteni Dragovoljac, onda bi se posteno borija i u miru za nasu dicu . A ne samo za svoju i tvoji bliznji.
Pa neka popi preuzmu vlast, onda ce nan bit najbolje. Oni znadu kako obitelj cuvat, zivit bez radit.
Gost 3136 . Neradi se o nikakvin izborima. Poezija ti dobro ide ,al ne kuzis da se radi o mjenjanju ustava a ne glasanju za neke strank...
ne komunizmu!