DRŽAVNO PRVENSTVO U TWIRLINGU I MAŽORET PLESU
Ovog vikenda u Cavtatu je održano 16. državno prvenstvo u mažoret plesu i 12. državno prvenstvo u twirlingu, na kojem je sudjelovalo 28 ekipa iz cijele Hrvatske, među kojima su Kaštelanske mažoretkinje ostvarile značajan uspjeh.

Tako je s prvenstva u twirlingu u Kaštela stiglo nekoliko medalja, među njima i zlato Slavke Kraljević u solo 2 štapa u kategoriji juniora, srebro Lucije Ljubičić za strutt u X u kategoriji juniora, zlato Sarah Pastuović za strutt X u kategoriji kadeta te srebro Sare Čerina u istoj kategoriji. Sara Čerina osvojila je i srebro i u rytmic twirlu u kategoriji kadetkinja.
Srebro je ostvarila i ekipa juniora u team twirlu, kao i ekipa juniora u parade corpu.
Lucija Gotovac i Petra Sabljić okitile su se srebrnim medaljama među najmlađima u kategoriji duo s rekvizitima, dok su u solo s rekvizitima medalje osvojile kadetkinja Sarah Pastuović i to srebrnu te juniorka Slavka Kraljević brončanu medalju.

U tradicionalnom mažoret plesu ekipa juniorki osvojila je treće mjesto, a isti plasman ostvarile su i mlađe juniorke. Minime (bebe), kojima je ovo bilo prvo prvenstvo, za svoj su klub osvojile zlatnu medalju te time obradovale i trenerice i roditelje.

Komentari (27)

Učitaj prethodne komentare

Dodaj komentar

0 / 1000 Ogranicenje dužine komentara
Vaš komentar mora biti dužine od 1-1000 znakova
pravilima komentiranja.

Zadnji komentari

Domaći trener ne mogu ispunit visoko postavljene ciljeve i zahtjeve naših predsjednika.Oni su inače bili Veliki sportaši.
Ajde neka malo klapa, za prominu
Nepomažu ova dva nikomu osim sebi, ajme nama ko nam vodi misto.
Djeca su ogledalo nas odraslih, jedino šta se mi znamo izkontolirat i lažno dobro izreklamirat kada je to potrebno!
u ovoj državi zadnjih 20 god. ima i previše čistunaca, i šta se tiče jezika, i krvnih zrnaca i vjere. samo fali čistunaca za ponašane p...
a zašto samo donjokaštelanskim maškarama? Vidi se koja lipa linija HDZ-a
S obzirom kakvo je vrime možda bi organizatori tribali razmislit o drugoj, zatvorenoj lokaciji i obavijestit ljude na vrime.
Pored onakvog lijepog pjevanja ne znam kako su pojedinci uopće uočili robu koja se sušila izad pjevača..,S robom ili bez Kaštela bi tre...