Banner TOP

 

DRŽAVNO PRVENSTVO U TWIRLINGU I MAŽORET PLESU
Ovog vikenda u Cavtatu je održano 16. državno prvenstvo u mažoret plesu i 12. državno prvenstvo u twirlingu, na kojem je sudjelovalo 28 ekipa iz cijele Hrvatske, među kojima su Kaštelanske mažoretkinje ostvarile značajan uspjeh.

Tako je s prvenstva u twirlingu u Kaštela stiglo nekoliko medalja, među njima i zlato Slavke Kraljević u solo 2 štapa u kategoriji juniora, srebro Lucije Ljubičić za strutt u X u kategoriji juniora, zlato Sarah Pastuović za strutt X u kategoriji kadeta te srebro Sare Čerina u istoj kategoriji. Sara Čerina osvojila je i srebro i u rytmic twirlu u kategoriji kadetkinja.
Srebro je ostvarila i ekipa juniora u team twirlu, kao i ekipa juniora u parade corpu.
Lucija Gotovac i Petra Sabljić okitile su se srebrnim medaljama među najmlađima u kategoriji duo s rekvizitima, dok su u solo s rekvizitima medalje osvojile kadetkinja Sarah Pastuović i to srebrnu te juniorka Slavka Kraljević brončanu medalju.

U tradicionalnom mažoret plesu ekipa juniorki osvojila je treće mjesto, a isti plasman ostvarile su i mlađe juniorke. Minime (bebe), kojima je ovo bilo prvo prvenstvo, za svoj su klub osvojile zlatnu medalju te time obradovale i trenerice i roditelje.

Komentari (27)

Učitaj prethodne komentare

Dodaj komentar

0 / 1000 Ogranicenje dužine komentara
Vaš komentar mora biti dužine od 1-1000 znakova
pravilima komentiranja.

Zadnji komentari

Ca se babi tilo to se babi snilo...
Oli ti nasljednice nemos otic u Radosic nako na izlet,vidit selo,ne triba bit nika festa,to ti je 20 min od Starog...
imali gdje mozda videozapis ovoga događaja vrlo sam zainteresiran za neretvansku šetnju i linđu hvala!
Dok se god za neku investiciju trazi izvadak iz matice rodjenih ili rodni list ali ne stariji od 6 mjeseci nema srice dok povadis papir...
to je stara igra naših predaka škopljanaca
Dobra prica, sve ovo. Mladi HDZovci dobili posao istrazivati sta rade ostali mladi HDZovci i oni koji to nisu. Zaboravljaju da je ovo, ...
neka se to rasulo sta prije srusi 6096 popravi je kad si tako pametan