Banner TOP

 

DRŽAVNO PRVENSTVO U TWIRLINGU I MAŽORET PLESU
Ovog vikenda u Cavtatu je održano 16. državno prvenstvo u mažoret plesu i 12. državno prvenstvo u twirlingu, na kojem je sudjelovalo 28 ekipa iz cijele Hrvatske, među kojima su Kaštelanske mažoretkinje ostvarile značajan uspjeh.

Tako je s prvenstva u twirlingu u Kaštela stiglo nekoliko medalja, među njima i zlato Slavke Kraljević u solo 2 štapa u kategoriji juniora, srebro Lucije Ljubičić za strutt u X u kategoriji juniora, zlato Sarah Pastuović za strutt X u kategoriji kadeta te srebro Sare Čerina u istoj kategoriji. Sara Čerina osvojila je i srebro i u rytmic twirlu u kategoriji kadetkinja.
Srebro je ostvarila i ekipa juniora u team twirlu, kao i ekipa juniora u parade corpu.
Lucija Gotovac i Petra Sabljić okitile su se srebrnim medaljama među najmlađima u kategoriji duo s rekvizitima, dok su u solo s rekvizitima medalje osvojile kadetkinja Sarah Pastuović i to srebrnu te juniorka Slavka Kraljević brončanu medalju.

U tradicionalnom mažoret plesu ekipa juniorki osvojila je treće mjesto, a isti plasman ostvarile su i mlađe juniorke. Minime (bebe), kojima je ovo bilo prvo prvenstvo, za svoj su klub osvojile zlatnu medalju te time obradovale i trenerice i roditelje.

Komentari (27)

Učitaj prethodne komentare

Dodaj komentar

0 / 1000 Ogranicenje dužine komentara
Vaš komentar mora biti dužine od 1-1000 znakova
pravilima komentiranja.

Zadnji komentari

Ili MiljenKola, osvježavajuće piće!
Podržavam ideju gosta 4410! Eto, tema za novu kreativnu radionicu!
Sramotu su Keri priuštili oni koji ga (pravno ili bespravno, krivog ili pravog) rehabilitiraju, a on je prihvaćanjem samo potvrdija.
"Lipo od vas gost9650 sta vodite racuna o mom privatnom zivotu, to je za vas ka javna stvar i upoznati ste sa svin cinjenicama!" To ne...
Štaviše, triba tri vrste tariguza: "Miljenko i Diobrila", "Miljenko i Miljenko" i "Dobrila i Dobrila". Da se niko ne uvridi.
Nastavak slijedi u kinu: predpremijera filma "Miljenko u Dobrili". Samo za starije od 18.
"di su suveniri na tu temu,ništa nema...." Evo ih, original s pazara:
"još samo fali toalet papir sa nazivom miljenko i dobrila" E, a kako bi inače pojedine i pojedinci dobivali nagrade grada bez ovakvih ...