DRŽAVNO PRVENSTVO U TWIRLINGU I MAŽORET PLESU
Ovog vikenda u Cavtatu je održano 16. državno prvenstvo u mažoret plesu i 12. državno prvenstvo u twirlingu, na kojem je sudjelovalo 28 ekipa iz cijele Hrvatske, među kojima su Kaštelanske mažoretkinje ostvarile značajan uspjeh.

Tako je s prvenstva u twirlingu u Kaštela stiglo nekoliko medalja, među njima i zlato Slavke Kraljević u solo 2 štapa u kategoriji juniora, srebro Lucije Ljubičić za strutt u X u kategoriji juniora, zlato Sarah Pastuović za strutt X u kategoriji kadeta te srebro Sare Čerina u istoj kategoriji. Sara Čerina osvojila je i srebro i u rytmic twirlu u kategoriji kadetkinja.
Srebro je ostvarila i ekipa juniora u team twirlu, kao i ekipa juniora u parade corpu.
Lucija Gotovac i Petra Sabljić okitile su se srebrnim medaljama među najmlađima u kategoriji duo s rekvizitima, dok su u solo s rekvizitima medalje osvojile kadetkinja Sarah Pastuović i to srebrnu te juniorka Slavka Kraljević brončanu medalju.

U tradicionalnom mažoret plesu ekipa juniorki osvojila je treće mjesto, a isti plasman ostvarile su i mlađe juniorke. Minime (bebe), kojima je ovo bilo prvo prvenstvo, za svoj su klub osvojile zlatnu medalju te time obradovale i trenerice i roditelje.

Komentari (27)

Učitaj prethodne komentare

Dodaj komentar

0 / 1000 Ogranicenje dužine komentara
Vaš komentar mora biti dužine od 1-1000 znakova
pravilima komentiranja.

Zadnji komentari

"ništa kontra međugorja,oni koji ne vjeruju ne moraju ni spominjati ime,ipostaju pogani" Pa ko je protiv Međugorja? Više se pinez zara...
Al ti ne odgovara?
ništa kontra međugorja,oni koji ne vjeruju ne moraju ni spominjati ime,ipostaju pogani
da je pobjedila druga strana bilo bi na malačkoj PASSAPORTO PER FAVOREpassaporto per favore a naši uvaženi političari vjerovatno bi i d...
Bite Frau, ich mochte lajat.Drugi put, svrati i po me!
Moj je dida bija u partizane, ali s ovin jugo komunjarama nikad nije ima veze.Ova banda nam je otela antifašizam i prodala nam jugoslav...
majstore ostavi se puta
Turistička zajednica ima evidenciju tko je zvanični i registrirani turistički vodič u Kaštel Lukšiću, samo treba nazvat.