DRŽAVNO PRVENSTVO U TWIRLINGU I MAŽORET PLESU
Ovog vikenda u Cavtatu je održano 16. državno prvenstvo u mažoret plesu i 12. državno prvenstvo u twirlingu, na kojem je sudjelovalo 28 ekipa iz cijele Hrvatske, među kojima su Kaštelanske mažoretkinje ostvarile značajan uspjeh.

Tako je s prvenstva u twirlingu u Kaštela stiglo nekoliko medalja, među njima i zlato Slavke Kraljević u solo 2 štapa u kategoriji juniora, srebro Lucije Ljubičić za strutt u X u kategoriji juniora, zlato Sarah Pastuović za strutt X u kategoriji kadeta te srebro Sare Čerina u istoj kategoriji. Sara Čerina osvojila je i srebro i u rytmic twirlu u kategoriji kadetkinja.
Srebro je ostvarila i ekipa juniora u team twirlu, kao i ekipa juniora u parade corpu.
Lucija Gotovac i Petra Sabljić okitile su se srebrnim medaljama među najmlađima u kategoriji duo s rekvizitima, dok su u solo s rekvizitima medalje osvojile kadetkinja Sarah Pastuović i to srebrnu te juniorka Slavka Kraljević brončanu medalju.

U tradicionalnom mažoret plesu ekipa juniorki osvojila je treće mjesto, a isti plasman ostvarile su i mlađe juniorke. Minime (bebe), kojima je ovo bilo prvo prvenstvo, za svoj su klub osvojile zlatnu medalju te time obradovale i trenerice i roditelje.

Komentari (27)

Učitaj prethodne komentare

Dodaj komentar

0 / 1000 Ogranicenje dužine komentara
Vaš komentar mora biti dužine od 1-1000 znakova
pravilima komentiranja.

 

Zadnji komentari

A da nisi ti malo umoran,uprava im je odradila i više nega triba.Da nije Boljat radija selekciju i u Vala?Ko zna,i u Vala ima HDZ- a.
eeeee da su izbori svake godine...davnih dana bi bila gotova škola....čemu sad otvaranje škole i cila ova gungula u Kaštelima?...a za d...
Ovako... spot se snimao sa 0 kn... i puno ljudi je bilo pozvano, ali niko se skoro nije odazvao. O kakvim sponzorima vi pričate? Zar je...
Čop nema pravo vodit Vala,ovo mu je treći klub u jednoj sezoni i klubovi se imaju pravo žalit ako on bude sidija na klupi .Provjereno.
Sve u svemu mi smo KRALJEVI.
Prilipo događanje užežin Sv. Jure. Miro nas je opet počastija prilipin stihovima!
škola se otvara ranije radi uvida u nedostatke, npr,,,auto udari djete,djete padne s zidića i polomi se(istoćne strane škole) itd .Toce...
Svugdi na svitu se ulice proširuju samo kod nas u Kaštilin se sužavaju