IZNENAÐENJE KUPA U GOMILICI
Kaštelanski nogometaši i ovog vikenda igraju svoje prvenstvene utakmice. Val igra drugu uzastopnu utakmicu na svome terenu, a ovaj put protivnik mu je Velebit. Jadran ponovo ide u goste, ovoga puta na jug u Dubrovnik. GOŠK iz Gomilice na svome terenu igrat će protiv Jadrana iz Tučepa.

Val se pobjedom protiv Neretve u zadnjem kolu vratio pri vrh tablice. Sjajnu priliku za prestizanje Primorca 1929 imaju u utakmici 23. kola koju ponovo igraju na svome terenu. Protivnik je Velebit, momčad koja je pred kraj utakmice slavila protiv Jadrana (KS) u prošlome kolu. S obzirom kako ove sezone igra kod kuće, Val je favorit u sutrašnjoj utakmici. U posljednje tri godine, Val je sa Velebitom igrao tri puta te slavio samo jednom. Velebit je pobijedio dva puta, zadnji put u jesenskom dijelu sezone kada su pobijedili sa 3:1. Glavni sudac utakmice biti će Dario Kulušić.

Jadran nakon putovanja u Benkovac na sjeveru Dalmacije u 22. kolu ovoga vikenda ima novo dugo putovanje. Petom utakmicom u posljednja dva tjedna dodatan zamor im je putovanje u Dubrovnik. Tamo će se sastati sa GOŠK-om koji se nalazi na 11. poziciji sa samo jednim bodom ispred Jadrana. Zanimljivo je kako će to biti dvoboj ekipa koji su u posljednjih šest kola ostvarili najmanje bodova. Jadran ih je osvojio šest, a GOŠK samo jedan više. U posljednjih sedam susreta između GOŠK-a i Jadrana, dva puta su slavili Dubrovčani, a četiri puta Jadran. U jesenskom dijelu sezone Jadran je pobijedio 2:0. Utakmicu sudi Zlatan Klarić.

Parovi 23. kola:
Subota, 31.3.2012.
15:00

Hrvace – Neretvanac

16:00
Val – Velebit
Neretva – Zmaj (M)
Primorac 1929 – Uskok
Konavljanin – Raštane
Omiš – Primorac (B)
Dinara – Zmaj (B)
Zagora – Jadran (LP)
GOŠK – Jadran (KS)

4-HNL-Jug podskupina „B“

Iznenađenje kupa iz Tučepa koje se u četvrtfinale kupa provuklo izbacivši Omiš na penale te sjajnom pobjedom protiv Primorca 1929 od 4:0 u susretu 18. kola četveroligaškog prvenstva igraju protiv GOŠK -a. Gomilićani ni ove sezone neće natrag u 3. HNL, a trenutno su u poziciji kada čak moraju boriti za ostanak. Utakmica protiv Jadrana (T) u Gomilici bit će im značajna pogotovo zbog trenutne forme koja im nije donijela pobjedu već sedam utakmica. U jesenskom dijelu Jadran je slavio 5:0.

GOŠK – Jadran (T), igralište ŠC Jure Bakotić, nedjelja, 16:30 sati.


KOMENTARI:

Stari Komentari (8)

 • (Gost_4162)

  ajmo Vale gazi !!!

  oko 6 godina prije
 • (Gost_4124)

  danas oćemo pobjedu Vale za sami vrh tablice!

  oko 6 godina prije
 • (Gost_1934)

  VAL:VELEBIT 2:0 toooooooooooooooo!!!

  oko 6 godina prije
 • (Gost_1070)

  Val na drugom mistu :D

  oko 6 godina prije
 • (Gost_5046)

  Val - Velebit 2:0
  Neretva - Zmaj (M) 1:2
  Hrvace - Neretvanac 4:0
  Primorac 1929 - Uskok 1:1
  Konavljanin - Raštane 1:0
  Omiš - Primorac (B) 2:1
  Dinara - Zmaj (B) 5:2
  Zagora - Jadran (LP) 2:2
  GOŠK - Jadran (KS) 0:0

  Val pjeni prema vrhu. Na drugom je mjestu sa 38 bodova kao i Stobreć i Neretvanac, ali sa boljom gol razlikom.Između ostalog i vodeće Raštane i Neretvanac dolaze u Stari da kraja. Što će biti, tko zna, ali tablicu je puno lipo vidit.

  oko 6 godina prije
 • (Gost_5046)

  Ispravak, ipak 3. Stobreć za gol bolji (+14), a Val (+13).

  oko 6 godina prije
 • (Gost_8160)

  naprid Vale !!!

  oko 6 godina prije
 • (Gost_7135)

  bravo Vale važno je biti najbolji u Kaštelima nek se zna ko je najstariji i najbolji a druga liga će bit šlag na torti

  oko 6 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara