ŽRK Kaštela-Kaštel Sućurac (bivša RK Željezara) započeo je sa pripremama za sezonu 2005/2006.
Upravni odbor kluba usvojio je program rada za naredno razdoblje. Po tom programu ŽRK bi trebao kontinuirani i stručno obučavati mlađe uzraste rukometnim znanjima i vještinama, te je s tim u skladu dao šansu mladim i školovanim trenerima.

Nakon provedenih testova, šef stručnog tima Željko Čagalj u suradnji sa trenerima i dopredsjednikom kluba, prof. Mirom Delašem, koji je zadužen kao član UO da koordinira stručni rad u klubu, napravljena je selekcija u svim uzrastima.

Osim igranja prve ekipe u  II HRL(?) i III HRL, u toku je i prijavljivanje svih uzrasta u natjecanje u županijskim i državnim ligama, kao i prijave za organizaciju završnica državnih liga u mlađim uzrastima. Time bi se popularizirao ženski rukomet u gradu.

Sve članice kluba dužne su izvršiti liječnički pregled, koji je, uz besplatan prijevoz za odlazak na takmičenja, osigurala Zajednica športkih udruga Kaštela,  te tako uvelike pomogla ne samo rukometašicama, već i svim klubovima u smanjenju troškova.

U dogovoru sa voditeljem gradske dvorane gosp. Mijom Grginom, sve utakmice na državnom nivou će se održavati u dvorani.

Za narednu sezonu cilj kluba je osigurati opstanak u II HRL, a sa mlađim uzrastima postići što bolje rezultate, te pronaći sponzore koji bi bili voljni pomoći klubu, koji sigurno stvara preduvjete za kvalitetnu prvoligašku ekipu.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij