hren
 
Donjokaštelanski trećeligaš Val započeo je pripreme bez većih igračkih potresa koji su svakodnevica u Trećoj ligi. Val su napustili vratar Vidić (Uskok), Goreta (Njemačka), te Marin Oštrić i Ljubić. Trener Željko Škopljanac svakodnevno ima na raspolaganju 30-ak igrača koji će konkurirati za prvu jedanaestoricu.

Raduje povratak Radića (Njemačka), te Denića i Plazonića. Seniorsko krštenje dobit će nadareni juniori Čubrilo, Jakovljević, Grbeša, Komar, Glibušić, Petrušić, Bo-gić i Miletić. (jt)

Nogometaši GOŠK Adriachema iz Kaštel Gomilice otputovali su na kraće pripreme na Kupres u BiH. Trener Ivica Alajbeg poveo je 22 nogometaša s kojima će trenirati i odigrati više utakmica s domaćim klubovima.
Većih igračkih promjena u GOSK-u nema, prije je otišao Mate Eterović u slovenskog prvoligaša Maribora, da se podsjetimo postigao je gol protiv Hajduka, a bio je i dvostruki strijelac protiv beogradske Zvezde. Za novi klub Eterović predstavlja veliko pojačanje. Datnir Klinčić napustio je GOŠK i otišao je u prvoligaša Posušje u BiH. (mmo)

Izvor: Slobodna Dalmacija


KOMENTARI:

Stari Komentari (7)

 • i.k (Gost)

  eterovic je odlican ..i sad su mu se otvorila napokon prava vrata..malo je odvojen od svih svojih najdrazih ..mame , brata, cure ..al izgurat ce i uspit u svemu , jer je momak stvarno uporan i pravi ...

  oko 14 godina prije
 • mj (Gost)

  mate eterović zvani ČEPELA

  oko 13 godina prije
 • angela smoljo (Gost)

  oko 13 godina prije
 • angela smoljo (Gost)

  zadržite škopljanca sto vise,on je jedan od najperspektivnijih mladih ljudi u kastelima.[B]radoholicar je [/B][I]i djeci posvecuje puno paznje[/I] :)

  oko 13 godina prije
 • darko (Gost)

  mate odlican si samo tako nastavi

  oko 12 godina prije
 • haber (Gost)

  :grin ČEPELA JE ZAKON...... VIDI SE DA MI JE RODJAK

  oko 12 godina prije
 • mare (Gost)

  MATE sada igra u Nafti iz Lendave i najbolji je njihov strelac sa 8. pogodaka. Mate je najbolji.

  oko 11 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara