USPJEŠNI NAJMLAÐI
Mladi judaši Dalmacijacementa prošlog su vikenda u Dubrovniku, na međunarodnom judo turniru 5. Kup Mokošice, među 300 natjecatelja iz 14 klubova, još jednom bili uspješni i u Kaštela se vratili s četiri zlatne, pet srebrnih i pet brončanih medalja.

Zlato su zasluženo osvojili Josip Krokar u konkurenciji mlađih kadeta do 46 kg, Bruno Zebić u kategoriji dječaka rođenih 2001. godine i mlađih do 38 kg, kao i njegov vršnjak Robert Raca u kategoriji poviše 50 kg. Zlato je osvojila i Lea Katalinić u konkurenciji djevojčica rođenih 1999/2000 do 48 kg koja je u finalu savladala svoju klupsku kolegicu Petru Kovač, koja se morala zadovoljiti srebrom, ali i srebrom u konkurenciji rođenih 2001. i mlađih. Srebrom se morao zadovoljiti i Zvonimir Tangar koji je u finalu kategorije poviše 50 kg za rođene 2001. i mlađe poražen od suborca Race. Dva srebra otišla su i u konkurenciju dječaka rođenih 1999/2000 i to Lovri Barišiću do 38 kg te Ivanu Rajčiću do 60 kg.

Lovri Barišiću pripala je i bronca u kategoriji mlađih kadeta, a brončane medalje pripale su i trojici natjecatelja u konkurenciji desetogodišnjaka i mlađih, koji nose isto ime, Duji Dajčbaueru do 24 kg, Duji Čerini do 30 kg i Duji Matijašu do 34 kg.

Sedmogodišnja Martina Raca, u kategoriji do 10 godina, također je osvojila treće mjesto i brončanu medalju.


KOMENTARI:

Stari Komentari (5)

 • (Gost_3018)

  :grin :grin :grin :grin :grin :grin :grin :grin :grin bravo judaši i judašice ;) ;)

  oko 6 godina prije
 • (Gost_8090)

  bravo sućurani ima vas još fala Bogu

  oko 6 godina prije
 • (Gost_5109)

  Koji su još bili klubovi al su naši bili sami? Tko je ukupni prvak

  oko 6 godina prije
 • (Gost_159)

  Judasi Dalmacijacementa su najbolji. Bravo za djecu i bravo za trenere.

  oko 6 godina prije
 • (Gost_7675)

  evo odgovora koliko ih je bilo njih 300 iz 14 klubova ; JUDO KLUB SOKOL, JUDO KLUB ONOGOŠT NIKŠIĆ, JUDO KLUB DUBROVNIK 1966., JUDO KLUB KONAVLE CAVTAT, JUDO KLUB ŽUPA DUBROVAČKA, JUDO KLUB BIOKOVO MAKARSKA, JUDO KLUB URA NAGE, JUDO KLUB BORSA MOSTAR, JUDO KLUB PUJANKE, JUDO KLUB TEMPO PODSTRANA, JUDO KLUB SOLIN, JUDO KLUB DALMACIJA CEMENT, JUDO KLUB STUDENT I JUDO KLUB DUBROVNIK.

  A u konačnici to je i najmanje bitno i da su bili sami lipo je da sudjeluju da se bore i na kraju da se trude

  BRADO MALI SPORTAŠI

  oko 6 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara