USPJEŠNI NAJMLAÐI
Mladi judaši Dalmacijacementa prošlog su vikenda u Dubrovniku, na međunarodnom judo turniru 5. Kup Mokošice, među 300 natjecatelja iz 14 klubova, još jednom bili uspješni i u Kaštela se vratili s četiri zlatne, pet srebrnih i pet brončanih medalja.

Zlato su zasluženo osvojili Josip Krokar u konkurenciji mlađih kadeta do 46 kg, Bruno Zebić u kategoriji dječaka rođenih 2001. godine i mlađih do 38 kg, kao i njegov vršnjak Robert Raca u kategoriji poviše 50 kg. Zlato je osvojila i Lea Katalinić u konkurenciji djevojčica rođenih 1999/2000 do 48 kg koja je u finalu savladala svoju klupsku kolegicu Petru Kovač, koja se morala zadovoljiti srebrom, ali i srebrom u konkurenciji rođenih 2001. i mlađih. Srebrom se morao zadovoljiti i Zvonimir Tangar koji je u finalu kategorije poviše 50 kg za rođene 2001. i mlađe poražen od suborca Race. Dva srebra otišla su i u konkurenciju dječaka rođenih 1999/2000 i to Lovri Barišiću do 38 kg te Ivanu Rajčiću do 60 kg.

Lovri Barišiću pripala je i bronca u kategoriji mlađih kadeta, a brončane medalje pripale su i trojici natjecatelja u konkurenciji desetogodišnjaka i mlađih, koji nose isto ime, Duji Dajčbaueru do 24 kg, Duji Čerini do 30 kg i Duji Matijašu do 34 kg.

Sedmogodišnja Martina Raca, u kategoriji do 10 godina, također je osvojila treće mjesto i brončanu medalju.

Komentari (5)

Dodaj komentar

0 / 1000 Ogranicenje dužine komentara
Vaš komentar mora biti dužine od 1-1000 znakova
pravilima komentiranja.

Zadnji komentari

Koja Mladost, bravo Berket! Da nije ulija par miljuna kad bi Mladost bila prva...Zivija Berket i njegovi miljuni!
Jeli to Žuti dida mraz. Dosad sam ga drža za dobrog čovika i vatrogasca ali sumljam jer je da Koki največi paket a tribalo je dat jedna...
primaju placu 15000kn a vi se mucite... nadam se da ce ljudi pripoznat vas rad svaka cast,nastavite tako...
radite radite kad nece ovi sta su na vlasti..
Bravo za župni zbor Štafilića i njihovog maestra Vuletina,lipo su zvučali
Goste 2404 triba si bit sinoç na skupu u Imotskom pa da vidiš tko je Kujundžić,taj mali Udbaš Sinčić naće uvatit 2%,a vidit ćete nakon ...
Anto,skupa sa HDZ-om,gubiš moje prijašnje simpatije,znači draga ti je koja kunica.
Bravo Mladost