USPJEŠNI NAJMLAÐI
Mladi judaši Dalmacijacementa prošlog su vikenda u Dubrovniku, na međunarodnom judo turniru 5. Kup Mokošice, među 300 natjecatelja iz 14 klubova, još jednom bili uspješni i u Kaštela se vratili s četiri zlatne, pet srebrnih i pet brončanih medalja.

Zlato su zasluženo osvojili Josip Krokar u konkurenciji mlađih kadeta do 46 kg, Bruno Zebić u kategoriji dječaka rođenih 2001. godine i mlađih do 38 kg, kao i njegov vršnjak Robert Raca u kategoriji poviše 50 kg. Zlato je osvojila i Lea Katalinić u konkurenciji djevojčica rođenih 1999/2000 do 48 kg koja je u finalu savladala svoju klupsku kolegicu Petru Kovač, koja se morala zadovoljiti srebrom, ali i srebrom u konkurenciji rođenih 2001. i mlađih. Srebrom se morao zadovoljiti i Zvonimir Tangar koji je u finalu kategorije poviše 50 kg za rođene 2001. i mlađe poražen od suborca Race. Dva srebra otišla su i u konkurenciju dječaka rođenih 1999/2000 i to Lovri Barišiću do 38 kg te Ivanu Rajčiću do 60 kg.

Lovri Barišiću pripala je i bronca u kategoriji mlađih kadeta, a brončane medalje pripale su i trojici natjecatelja u konkurenciji desetogodišnjaka i mlađih, koji nose isto ime, Duji Dajčbaueru do 24 kg, Duji Čerini do 30 kg i Duji Matijašu do 34 kg.

Sedmogodišnja Martina Raca, u kategoriji do 10 godina, također je osvojila treće mjesto i brončanu medalju.

Komentari (5)

Dodaj komentar

0 / 1000 Ogranicenje dužine komentara
Vaš komentar mora biti dužine od 1-1000 znakova
pravilima komentiranja.

Zadnji komentari

Domaći trener ne mogu ispunit visoko postavljene ciljeve i zahtjeve naših predsjednika.Oni su inače bili Veliki sportaši.
Ajde neka malo klapa, za prominu
Nepomažu ova dva nikomu osim sebi, ajme nama ko nam vodi misto.
Djeca su ogledalo nas odraslih, jedino šta se mi znamo izkontolirat i lažno dobro izreklamirat kada je to potrebno!
u ovoj državi zadnjih 20 god. ima i previše čistunaca, i šta se tiče jezika, i krvnih zrnaca i vjere. samo fali čistunaca za ponašane p...
a zašto samo donjokaštelanskim maškarama? Vidi se koja lipa linija HDZ-a
S obzirom kakvo je vrime možda bi organizatori tribali razmislit o drugoj, zatvorenoj lokaciji i obavijestit ljude na vrime.
Pored onakvog lijepog pjevanja ne znam kako su pojedinci uopće uočili robu koja se sušila izad pjevača..,S robom ili bez Kaštela bi tre...