hren
 
Toni Ivković i Pero Križanović pobjednici su prvog Memorijalnog turnira odbojke na pijesku igranog u spomen prve obljetnice prerano preminulom odbojkašu Siniši Viculinu-Ćiri.
Finale: Ivković/Križanović - Omrčen/Osmokrović 2:l (21:14, 22:24,15:13), za 3. mjesto: Žaja/Polić - Klarić/Šuker 2:0 (21:18, 21:15).

Dvodnevni turnir odbojke na pijesku organizirali su prijatelji, rodbina, suigrači i članovi kluba odbojke na pijesku "Klup", kojeg je pratilo preko 400 gledatelja na plaži u Kaštel Lukšiću. Pehare pobjednicima predao je tajnik odbojkaškog kluba "Klup" Ivo Mratinović, Prije finalnih susreta svi sudionici turnira, igrači i organizatori bili su na groblju položiti cvijeće i zapaliti svijeće na grob Siniše Viculina. Nakon turnira sponzor vlasnik restorana "Baletna škola" pozvao je sve igrače na bogatu večeru. Ostali sponzori bili su Poglavarstvo Grada Kaštela i Zračna luka Kaštela. 

Izvor: Slobodna Dalmacija

Evo i nekoliko fotografija sa finala...

 


KOMENTARI:

Stari Komentari (7)

 • (Gost)

  Slike su odlicne 8)

  oko 14 godina prije
 • (Gost)

  bravoooo kaštelaaa

  oko 14 godina prije
 • Kop-\"KLUP\" (Gost)

  Kad smo tek zapoceli s idejom da napravimo ovaj turnir za naseg prijatelja cinilo nam se sve tako nemoguce i sad kad gledam ove slike mogu rec da smo uspili i to napravili,jer osoba kakva je bio Ciro to zasluzuje,pravi prijatelj i odbojkas na kojeg moramo bit ponosni i barem na ovakav nacin svake godine napraviti ovaj isti turnir njemu u cast tako da i sljedece generacije mladih u Kastelima upoznaju momka kojeg Kastela jos dugo nece imati,jer bio je i ostat ce uzor mnogima,dragulj koji je tu jos dugo trebao da bude i da ucimo od njega,ali nazalost tako nas je rano napustio...Ciro,ovaj turnir je za tebe,nas klub je ponovo ziv,znamo da si i ti bio uz nas i ovo sve gleda i od sada ce svake godine u isto vrime i na istom mistu bit to za tebe,jer ti to zasluzujes!!!!!!

  Hvala svima koji su nam pomogli!

  oko 14 godina prije
 • (Gost)

  to bi trebalo ponoviti

  oko 13 godina prije
 • Ivana (Gost)

  ova ideja je bila genijalna i takve stvari se tribaju ponavljat svako lito---pozz--

  oko 12 godina prije
 • (Gost)

  treba češće organizirati turnire u odbojci za sve uzraste jer je sport stvarno super..

  oko 11 godina prije
 • jure bonaca (Gost)

  a vise nema pijeska.... :sigh

  oko 10 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij