hren
 
Odbojkaški klub Mladost iz Kaštel Lukšića u povodu prve obljetnice prerano preminulog odbojkaša Siniše Viculina - Ćire organizira prvi memorijalni turnir odbojke na pijesku. Javili su se svi bivši Sinišini prijatelji da će igrati na turniru od kapetana reprezentacije Igora Omrčena do Borisa Osmokrovića i suigrača u Zagrebu i Karlovcu. Jasno, Lukšićane ne treba ni nabrajati, a splitski dvojac Pero Križanović i Toni Ivković bit će najveća atrakcija turnira kao aktualni prvaci države.

Sigurno na malim tribinama plaže Ostrog istočno od porta u Lukšiću neće biti dovoljno mjesta za sve zaljubljenike prave i dobre odbojke.
Utakmice su na rasporedu danas i sutra, polufinala i finale počinju od 18 sati. Očekuje se nastup preko 16 parova, a za pobjednike su predviđene brojne nagrade sponzora i organiziatora.

Kaštelanski odbojkaši su već imali zagrijavanje na prijateljskim i revijalnim turnirima dok oni najbolji "pjeskaši" već igraju turnire koji se boduju za prvenstvo Hrvatske. Siniša Viculin bio je jedan od najdarovitijih i najtalentiranijih kaštelanskih odbojkaša kojega je tragični događaj na Čiovu prošle godine u 24. godine spriječio da napravi još veću karijeru. Bio je omiljen i drag prijatelj odbojkašima, ali voljeli su ga i navijači u Kaštelima, Karlovcu i svim dvoranama gdje je igrao. Viculin je u svakoj utakmici davao poseban pečat i poseban doprinos u igri svoje ekipe.

Izvor: Slobodna Dalmacija


KOMENTARI:

Stari Komentari (1)

  • (Gost)

    Danas (14.07.) oko 15 sati igra se polufinale, pa zatim finale, te malo finale za 3. mjesto.

    oko 14 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij