hren
 
Odbojkaški klub Mladost iz Kaštel Lukšića u povodu prve obljetnice prerano preminulog odbojkaša Siniše Viculina - Ćire organizira prvi memorijalni turnir odbojke na pijesku. Javili su se svi bivši Sinišini prijatelji da će igrati na turniru od kapetana reprezentacije Igora Omrčena do Borisa Osmokrovića i suigrača u Zagrebu i Karlovcu. Jasno, Lukšićane ne treba ni nabrajati, a splitski dvojac Pero Križanović i Toni Ivković bit će najveća atrakcija turnira kao aktualni prvaci države.

Sigurno na malim tribinama plaže Ostrog istočno od porta u Lukšiću neće biti dovoljno mjesta za sve zaljubljenike prave i dobre odbojke.
Utakmice su na rasporedu danas i sutra, polufinala i finale počinju od 18 sati. Očekuje se nastup preko 16 parova, a za pobjednike su predviđene brojne nagrade sponzora i organiziatora.

Kaštelanski odbojkaši su već imali zagrijavanje na prijateljskim i revijalnim turnirima dok oni najbolji "pjeskaši" već igraju turnire koji se boduju za prvenstvo Hrvatske. Siniša Viculin bio je jedan od najdarovitijih i najtalentiranijih kaštelanskih odbojkaša kojega je tragični događaj na Čiovu prošle godine u 24. godine spriječio da napravi još veću karijeru. Bio je omiljen i drag prijatelj odbojkašima, ali voljeli su ga i navijači u Kaštelima, Karlovcu i svim dvoranama gdje je igrao. Viculin je u svakoj utakmici davao poseban pečat i poseban doprinos u igri svoje ekipe.

Izvor: Slobodna Dalmacija


KOMENTARI:

Stari Komentari (1)

  • (Gost)

    Danas (14.07.) oko 15 sati igra se polufinale, pa zatim finale, te malo finale za 3. mjesto.

    oko 14 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara