Školska godine je za nama i sve školarce čeka dva i pol mjeseca slobode i ljeta. Sigurni smo da su svi oni presretni zbog toga i da imaju puno ideja kako ga provesti, ali najbolje je na moru.

Ovim putem pozivaju se svi oni koji još nisu odlučili što će sa svojim slobodnim vremenom da ne zasjednu pred televiziju ili računala, nego da pogledaju kakve se aktivnosti nude oko njih. Pozivaju se djeca koja imaju 7 godina i više da se okušaju u Školi jedrenja, koja se održava svakim radnim danom u Jedriličarskom klubu Marina Kaštela. Za više informacija možete se obratiti treneru Roku Mustri na 095/8377 188.

Dođie i okušajte se u ovom prekrasnom sportu jer gdje je bolje provesti ljeto nego na moru!

Komentari (8)

Dodaj komentar

0 / 1000 Ogranicenje dužine komentara
Vaš komentar mora biti dužine od 1-1000 znakova
pravilima komentiranja.

Zadnji komentari

Bravo dizači!! Svaka čast!!
bolje će Ćubrilo vodit ekipu nego ćelič....ajmo Mrva razdrmaj ih dobro neka ginu za svaki balun ka i ti.... navijaći Vala su uz tebe!
Čestitamo našem LOVRI VELJAČI na ostvarenom uspijehu , te upornosti i radu na sportskom polju i školi . Bravo !!! - Frane .
Sve najbolje Zari i roditeljima želim, tatu znam i to je prava dobričina.
da vanilla
Zar taj klub još radi? Da mi je samo znati tko još ide tamo? Maloljetnice?
Jao meni majko moja. Kad vidim ko sve izlazi u Vanille muka mi dođe. Pitam se samo dali još ko tamo ide. Nisam bila od lita, ali ni nem...
Planira se kako će cijela pruga biti očišćena za nekih petnaestak dana. Otkad ste ovo objavili ni pedalj se nije dalje očistilo a evo p...