hren

Najmlađi malonogometni uzrasti - pioniri, ove subote igrat će u Kaštelima svoju završnicu na kojoj će četiri regionalna prvaka i to Albona iz Labina, zatim Virovitica, pa Kupa iz Petrinje, te domaći - kaštelanski I ovo i ono odlučivati o novom prvaku Hrvatske. Nakon onog nedavnog velikog uspjeha u Dubrovniku, gdje su prvacima Dalmacije postali upravo domaćini ove završnice - Kaštelani , njihov agilni predsjednik Davor Perdić učinio je dodatni napor i završnu priredbu doveo pred svoje sugrađane.

- Ne samo što nam je HNS ukazao veliko povjerenje u organizacijskom smislu već smo od te iste institucije dobili i zeleno svjetlo da nam ovom turniru sve momčadi odigraju po tri utakmice, što inače nije bio slučaj u juniorskom finalu. Težnja je bila da se mladi okušaju u punom programu što su objeručke prihvatili i svi sudionici ove završnice. Krajnji cilj je stvoriti jednog vrlo respektabilnog prvoligaša u Kaštelima. Istina, imao sam već nekih ponuda da uskočimo u elitni rang , što sam odmah odbio. Želim stvoriti mladu momčad s bazom koju će činiti kaštelanski nogometni potencijal, za što imamo jako plodno tlo. Stvoriti momčad preko noći s nekim pojačanjima nikada nije bilo dugog vijeka, a moja je ideja da ovaj klub I ovo i ono potraje - podvlačio nam je Perdić, hvaleći pritom trenera pionira Antu Gamulina-Milu.

Trener Kaštelana je optimist:
- Nećemo razočarati, a iako nismo opterećeni rezultatom, uz podršku svih Kaštelana koji itekako vole mali nogomet, možda bismo mogli i do državnog naslova.
Malonogometna pionirska završnica u dvorani u Kaštel Starom igrat će se u subotu od 11 do 18.30 sati.

Izvor: Slovodna Dalmacija


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij