hren
Članovi karate kluba Fortiter proteklog su vikenda nastupili na petom po redu karate kupu sv. Nikole u Varaždinu. U organizaciji karate kluba Varaždin ove se godine na kupu okupilo 314 natjecatelja iz 46 klubova koji su došli iz pet zemalja, BiH, Mađarske, Slovenije, Srbije, Crne Gore i Hrvatske. Kaštelanski karatisti i karatistice ostvarili su odličan uspjeh osvojivši na kraju treće mjesto u poretku klubova, dok im je za prvu poziciju nedostajala tek jedna pobjeda.

Zlatnu medalju osvojile su Marija Čavka u kategoriji učenica do 36 kg, Damira Oremuš u kategoriji mlađih kadetkinja do 40 kg te Mirta Pensa u kategoriji mlađih kadetkinja do 50 kg.. 

Drugo mjesto na pobjedničkom postolju osvojile su Marija Čavka u kategoriji mlađih kadetkinja do 40 kg te Mirta Pensa u kategoriji kadetkinja do 47 kg..

Damira Oremuš osvojila je i treću poziciju u kategoriji učenica do 32 kg. 

Svoj nastup upisali su Tina i Tea Vučković, Luka Smoljo, Željko Vranješ, Ivan Svilan i Josip Kuliš no nažalost na kraju su ostali bez plasmana.. 

U poretku klubova ispred trećeplasiranog Fortitera bili su pobjednici selekcija klubova Mađarskog karate saveza te drugoplasirani  karate klub Ivanec. Iako je treća pozicija odličan uspjeh u ovako jako konkureniciji klubova kaštelani su mogli i od zlata, da je Mirta Pensa pobjedila Mađarsku reprezentativku u finalu kategorije kadetkinja do 47 kg.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij