modric

REAL će na kraju sezone otpisati čak tri velike zvijezde, otkriva Goalov novinar Mario Cortegana. 

Marcelo, Isco i Gareth Bale neće dobiti produljenje ugovora. Aktualni ugovori traju im do kraja sezone i madridski klub planira ih se riješiti, neće im ponuditi ni ugovore s manjom plaćom. 

Tri zvijezde u drugom su planu kod Ancelottija

Marcelo je legenda Reala, u klubu je 15 godina i odigrao je više od 500 utakmica. Kod trenera Carla Ancelottija je rezervna opcija na lijevom boku i ove sezone je skupio samo 140 minuta.

Bale, koji je dolaskom u Real 2013. godine za 101 milijun eura postao najskuplji nogometaš svijeta, daleko je od nekadašnje forme koja mu je donijela taj transfer. Opet ima problema s ozljedama pa je ove sezone odigrao 193 minute. 

Isco, koji je stigao iste godine kao Bale, ove sezone je skupio samo 177 minuta, a nedavno se na zagrijavanju protiv Granade čak i posvađao s trenerom. Bale i on se najviše povezuju s odlaskom u englesku Premierligu, a s tamošnjim klubovima mogu početi pregovarati već 1. siječnja.

Modrić ostaje

Luka Modrić, tvrdi Fabrizio Romano, najpouzdaniji novinar kad su u pitanju transferi, ostaje u Realu i nakon ove sezone. Postignut je dogovor oko produljenja suradnje, pa će 36-godišnji kapetan hrvatske reprezentacije uskoro potpisati ugovor kojim u Madridu ostaje do ljeta 2023. godine. Modrić je u Realu od 2012. godine i ne skriva želju da u tom klubu završi karijeru.

Izvor : Index.hr


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno

 
 

RAZVRSTAVANJE OTPADA
Razvrstavanjem do nižih računa i čistih Kaštela
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
PRIKUPLJANJE SVIH VRSTA OTPADA U 2022.
Način prikupljanja miješanog, biorazgradivog i reciklabilnog otpada